Home Wedstrijden Win tafellinnen en servies van Pascale Naessens

Win tafellinnen en servies van Pascale Naessens

Win tafellinnen en servies van Pascale Naessens

Niets zo fijn als dineren met je beste vrienden aan een tafel vol met kleine en grote schalen en potjes met heerlijke gerechten, salades en sausjes. Pascale Naessens denkt er net zo over en ontwierp daarom samen met het Belgische Serax haar prachtige Pure-collectie. Speciaal voor Feeling schenken Serax en Pascale 2 serviessets weg in het nieuwste kleur uit de collectie: zeegroen. Met het bijhorende tafellinnen uit de collectie word je volgende etentje een schot in de roos. Wil je kans maken op 1 van de 2 sets ter waarde van € 1.300? Neem dan snel hieronder deel!

Voor Pascale Naessens is het een passie: keramiek. Het liefst zou ze zich wekenlang willen terugtrekken in haar atelier om de mooiste borden, kommen en schalen te draaien. Haar nieuwste servieslijn is zeegroen, wat we kunnen linken met haar liefde voor de natuur en pure gerechten.

Wil jij net zoals chefkoks Sergio Herman en Roger Van Damme je gerechten dresseren op Pascale's smaakvolle servies? En daarbovenop Pascale's tafellinnen, zout, peper en olijfolie winnen? Neem dan hieronder een kijkje en word helemaal ondergedompeld in Pascale's pure wereld!

Wat kan je winnen

Pascale Naessens' serviesset (t.w.v. € 1.000) bestaat uit:

  • 2 x 8 borden met verschillende afmetingen
  • 2 slakommen met verschillende afmetingen
  • 1 taboulehschaal
  • 16 kommen met verschillende afmetingen
  • 1 blik extra vierge olijfolie, peper, zout
  • 6 ovenschalen met verschillende afmetingen

Je tafel is helemaal áf met tafellinnen dat de perfecte aanvulling vormt op Pascale's servieslijn. Wij geven het volgende (t.w.v. € 300) weg:

  • 4 paarse en 4 lichtgrijze placemats
  • 4 groene en 4 donkergrijze servetten 
  • 2 lichtgrijze en 2 donkergrijze tafellopers

 

Feeling GOLD Pascale Naessens

FEELING GOLD Pascale Naessens Recepten die je nergens anders vindt, boeiende reisreportages en interessante ontmoetingen met mensen die een bron van inspiratie zijn voor Pascale Naessens. Stuk voor stuk prachtig vormgegeven. Om met al je zintuigen van te genieten. 

Feeling Gold Pascale Naessens ligt vanaf 20 april in de winkel.

 

Meer wedstrijden vind je op onze wedstrijdpagina

 

 

Waag hier je kans