Sporten het heeft zo zijn voordelen: strak figuur, gezonde geest en misschien wel een knappe hunk op de loopband naast je. Een absolute must in zo’n situatie? Een comfortabele sportbeha! Om alles perfect op zijn plek te houden en om er ook sexy uit te zien na die zweetsessie heeft Triumph twee nieuwe fantastische collecties ontwikkeld. Het goede nieuws is dat Feeling maar liefst 6 vouchers t.w.v. €100 én een persoonlijke fitting mag weggeven. Lees hieronder snel hoe je kan winnen!

 

De perfecte pasvorm

De perfecte bh voor elk figuur, elke cupmaat en iedere lifestyle. Dat is het motto van Triumph. Of je nu gaat sporten of een avondje op stap, Triumph voorziet je steeds van een vrouwelijk look met een innovatief ontwerp. Zo kan je bijvoorbeeld in de fitness pronken met een Triaction sportbeha die volledig uitgevoerd werd met 3D technologie of juist de show stelen met een verleidelijk Amourette 300 lingeriesetje.

Waag je kans!

Kan jij niet wachten om in een gloednieuw lingeriesetje te stralen? Of kan je wel eens wat deskundig advies gebruiken? Waag dan nu je kans want dankzij Feeling stap jij binnenkort misschien wel een Triumph boetiek buiten met een hele nieuwe uitstraling. Neem dus snel deel aan de wedstrijd hieronder.

Check ook onze wedstrijdpagina voor de andere lopende wedstrijden.