Altijd al eens naar Azië willen reizen? It’s your lucky day! Wij mogen samen met Cathay Pacific een duo-vliegticket weggeven voor een retour-trip naar Hong Kong.

 

Let’s fly, let’s fly away!

Op 25 maart is luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific Airways exact één jaar actief vanop Brussels Airport. De ideale gelegenheid dus om hun jubileum op onze Belgische vlieghaven te vieren! Dit doen ze door twee lezeressen gelukkig te maken met een ticket naar Hong Kong (heen én terug, natuurlijk).

Cathay Pacific voert maar liefst 4 keer per week een rechtstreekse vlucht uit van onze hoofdstad naar Hong Kong. Van daaruit bieden ze tal van bestemmingen aan in Japan, China, Zuid-Oost Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Wie weet zit jij binnenkort wel op één van die vluchten!

Voorwaarden:

De tickets zijn geldig tot maart 2020. Je terugvlucht moet binnen drie maanden van de vertrekdatum vallen.  De actie is uiteraard geldig op Cathay Pacific vluchten van Brussel naar Hong Kong. De tickets kunnen niet worden omgewisseld, terugbetaald of ingeruild voor cash. In de maanden Juli en Augustus kunnen de tickets niet gebruikt worden. Boek je reis via Cathay Pacific, je krijgt een prijswinnaarscertificaat mee met de voorwaarden erop vermeld.

Waag snel je kans!

Klinkt zo’n retourtripje naar Hong Kong aanlokkelijk? Geef dan antwoord op de 2 volgende vragen om deel te nemen aan de wedstrijd.