Aanbieding: Een heerlijke geurkaars van Piet Boon X Serax bij je Feeling abonnement

Wil jij ook graag elke maand een nieuw nummer van Feeling in je bus ontvangen, boordevol inspiratie en leuke adresjes? Neem dan nu een abonnement op Feeling en ontvang daarbij een heerlijke geurkaars van Piet Boon X Serax t.w.v. €53!

Jouw geschenk: Geurkaars van Piet Boon X Serax

Samen met Serax lanceerde de Nederlandse meubel-en interieurontwerper, Piet Boon voor het eerst een serie geurkaarsen genaamd AM-PM. Naast hun heerlijke geur, hebben de kaarsen ook een uniek en tijdloos ontwerp, dat elk interieur meteen doet stralen! Overtuigd? Abonneer dan nu op Feeling en krijg de 7 AM kaars uit de collectie cadeau.

Deze fantastische 7 AM geurkaars van Piet Boon by Serax geeft je in de ochtend de frisse geur van vers gewassen, fluweelzachte lakens cadeau. Heerlijk om zo te ontwaken en de positieve energie van de nieuwe dag te voelen!

Waarom abonneren op Feeling? Hierom:

  • Naast elke maand een nieuwe Feeling, ontvang je ook 5x per jaar een gratis Feeling CITY, een luxemagazine over een leuke stad vol stijlvolle adressen en tips, of Feeling HOME met modieuze inspiratie voor je interieur, tuin en terras.
  • Je leest Feeling als eerste digitaal via de mijnmagazine-app.
  • Je kan steeds het digitale archief raadplegen.

Overtuigd? Bestel dan hier je Feeling abonnement.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content