Feeling en She’s Mercedes nodigen je uit op Zoute Grand Prix®

Hou de zomer nog even vast in onze meest stijlvolle badplaats, Knokke. Bezoek dit exclusieve event met oldtimers en nieuwe luxewagens en ontmoet Feeling-gastvrouwen en –baanbrekers voor een boeiend panelgesprek. Schrijf zaterdag 8 oktober alvast in je agenda want het wordt gegarandeerd een event om niet te missen!

Zoute Grand Prix®: Het evenement van het jaar

zouterally

Knokke-Heist stoomt zich klaar voor de 7de editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Van 6 tot 9 oktober wordt Het Zoute hét toneel voor de meest prestigieuze automerken, zowel oud als nieuw. Samen met She’s Mercedes wil Feeling dit jaar vrouwen de kans geven om mee te genieten van dit exclusieve event. Meer zelf, het geeft hen de kans om kennis te maken met enkele top- (en Feeling)vrouwen van bij ons.

She’s Mercedes en straffe vrouwen

Special voor Feeling-lezeressen komen ex-gastvrouwen Elke Jeurissen en Sihame El Kaouakibi en baanbreker Elke Geraerts langs voor een uniek en boeiend panelgesprek over mentale weerbaarheid en de perfecte werkgezinbalans. Deze drie straffe dames pleiten voor meer lef bij vrouwen. Kom luisteren in een stijlvolle omgeving – en ga nadien naar huis met meer zelfvertrouwen en inzichten over een betere work-lifebalans.

Susie Wolff Photographed by Neale Haynes in London 19/4/2016 photo credit nealehaynes.com

Het programma

Wanneer? Zaterdag 8 oktober 2016

9u30 – 10u: parkeer je auto aan het station van Knokke. Van daaruit brengt een shuttle je naar het event in ware VIP-stijl.
10u: ontvangst met koffie/thee in het Mercedes Paviljoen op ZOUTE GRAND PRIX®.
10u30-12u30: panelgesprek met Elke Geraerts, Elke Jeurissen en Sihame El Kaouakibi.
12u30-14u: netwerken tijdens een heerlijke lunch. Elke deelneemster krijgt ook een She’s Mercedes-verrassingstas met exclusieve cadeautjes mee naar huis.

Snel reserveren...

… want de plaatsen zijn beperkt! Een ticket kost slechts € 69 per persoon. Daarin inbegrepen zit de shuttlebus, toegang tot het Mercedes Paviljoen, welkomstdrankje, het exclusieve panelgesprek, een heerlijke lunch en gratis goodiebag.

Reserveren is simpel: bel via 070/344.005 (*) of schrijf je in via feeling@filad.be. Vermeld zeker het aantal personen, je naam, adres en telefoonnummer. (*) Interzonaal tarief. Bereikbaar maandag t.e.m. vrijdag van 8 tot 18u. De concrete details en voucher(s) worden per mail bezorgd vóór 6 oktober.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content