De Feeling-trendtas voor maar € 74,95

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe handtas. En dan liefst nog een kwaliteitsvol en elegant exemplaar. De Feeling-handtas is daarom dé must have om je kleerkast deze herfst kleur te geven. Dit seizoen kiezen we voor outfits in zwart, grijs, blauw, groen en wat aardse kleuren zoals beige & cognac. De Feeling-trendtas is de perfecte match om deze outfits compleet te maken. Wil je deze stijlvolle handtas graag in je bezit? Dankzij Feeling koop je ‘m met meer dan 40% korting!

 

De Feeling-trendtas

De Feeling-handtas is gemaakt uit superieur rundleer en matcht bij zowat élke outfit uit je najaarsgarderobe. De handtas is door zijn handvat in contrastkleur niet alleen trendy en tijdloos, de afneembare crossbody leren schouderband maakt deze it-bag ook praktischEen accessoire om met te scoren! Wij zijn enorme fan en geven daarom onze lezeressen de kans deze handtas te kopen aan € 74,95 i.p.v € 129,95.

Bestel hem nu!

Surf razendsnel naar de website en bestel meteen, want op = op!

Feelinghandtas

Deze aanbieding is geldig t.e.m. 31 oktober 2016 of zolang de voorraad strekt. De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen veertien werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Indien je van dit recht gebruik wenst te maken, kun je de producten via de Post aan ons terugsturen. Volg daarbij de instructies in je pakje. Indien de voorraad is uitgeput, word je hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht,samen met een nieuwe leveringsdatum onder voorbehoud. Voor privacyclausule, zie colofon. Sanoma Media Belgium – klantendienst, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content