Ben jij ook zo iemand die altijd opnieuw haar sleutels verliest? Vergeet vanaf nu die dagenlange zoektocht in je bodemloze handtas, dankzij dit ongelooflijk praktisch accessoire.

Bankkaarten, muntjes en briefjes: is de inhoud van je portefeuille – zoals gewoonlijk – weer verdwenen in je handtas? Een paar muntjes hier, je sleutels daar… en om dan iets terug te vinden in al die rommel: drama. Maar geen paniek! Het kan anders. Vergeet de fanny pack, want je wilt er deze zomer écht niet uitzien als een verloren gelopen toerist. Hoe ga je georganiseerd door het leven zonder dat je stijl er onder lijdt? Wij hebben dé oplossing: deze elegante en praktische sleutelhanger/portemonnee voor maar 3 euro bij Feeling.

Van de catwalk naar je dressing

Dit seizoen gespot op de catwalk, nu verkrijgbaar bij de allernieuwste modespecial van Feeling. Voor maar 3 euro (bovenop de prijs van het magazine) krijg je deze geweldige sleutelhanger/portemonnee (t.w.v. 8,95 euro). Het accessoire is zowel in het rood als in het oranje beschikbaar, twee stralende en trendy kleuren. Eén accessoire, twee functies: je kan er je sleutels aanhangen of je muntjes in kwijt. Met zijn praktische afmetingen (11cmx8cmx3cm) glijdt hij makkelijk in elke tas. Vanaf 13 februari verkrijgbaar bij het modenummer van Feeling.

Meer accessoires:

Openingsbeeld: Imaxtree