Aftellen naar de lente: het grote modenummer van Feeling is er!

Laat die lente maar komen!

 

Zinderend zomermode-nummer

Strikken, sjaaltjes, gebleekte jeans, A-lijn jurken en véél geel...  Feeling stoomt je klaar voor een stijlvolle zomer, met méér dan 60 blz. nieuwe trends én hoe je ze draagt en combineert.  Bovendien krijg je er voor een zacht prijsje een superhandige en stijlvolle portemonnee-sleutelhanger bij.

Schud je ouders van je af

Het is dé plek waar je graag wordt gezien en kunt groeien. Maar ook die waar je wordt gegijzeld en verstikt. Of je nu opgroeit bij de Cosby’s of de Soprano’s, we worden allemaal gekneed en gevormd door onze familie.

 

Hemels ontstressen in de Himalaya

In de categorie ‘once in a lifetime’ gaat deze escape beslist met de pluimen lopen. Onze hoofdredacteur ervaarde aan den lijve hoe een retraite in India haar dichter bij zichzelf en de rest van de wereld bracht.

 

Vaders & dochters

8 maart is Internationale Vrouwendag: wij haalden drie vaders en hun dochters voor de lens en luisterden naar hun lofzang op en wensen voor elkaar.

 

Geheimen in je relatie

Moet je alles delen met je liefste, of mag je een stuk voor jezelf houden? Lang niet iedereen is ervan overtuigd dat onze obsessie voor eerlijkheid en transparantie de liefde altijd deugd doet.

De nieuwe Feeling met een portemonnee-sleutelhanger voor maar € 3 extra ligt vanaf 13 februari in de winkel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content