In de steeds kouder wordende dagen voor kerstmis kan iedereen wel wat extra warmte en sfeer in huis gebruiken. De verwarming mag hoger, plaids en kussens mogen uit de kast, misschien investeren we wel eindelijk in dat knuffelzacht tapijt waarvan we al zo lang dromen… Wat alvast zeker een goede investering is, en één met onmiddellijk effect, is deze heerlijke geurkaars van Studio Piet Boon by Serax.

Geurkaars wit 7 AM Medium, 10 x 10 x 11 cm (LxBxH)

Studio Piet Boon

Studio Piet Boon, in 1983 opgericht Piet Boon en Karin Meyn, is een wereldberoemde designstudio die zowel woningen, bureau’s, hotels, restaurants ontwerpt als stijlvolle en functionele gebruiksvoorwerpen. Enkele jaren geleden gingen ze hiervoor een samenwerking aan met het Belgische Serax. Vanuit hun gedeelde passie voor detail en streven naar perfectie brachten ze de ondertussen internationaal succesvolle servieslijn ‘Base’ uit, en daarna ook een luxueuze collectie geurkaarsen, die het thema ‘AM PM‘ meekreeg.

Interieurontwerp van Studio Piet Boon.

Een geur voor elk moment van de dag

Elk van de vier kaarsen uit de AM PM-collectie is geïnspireerd op een verschillend moment van de dag. De geuren variëren in karakter en intensiteit, waardoor ze perfect passen bij elke stemming. Voor deze exclusieve actie kozen we de 7AM kaars, die ruikt naar vers gewassen, fluweelzachte lakens. Heerlijk om zo te ontwaken en meteen de positieve energie van een nieuwe dag te voelen!

De volledige AM PM collectie.

Zo kun je de witte 7AM geurkaars kopen

Voor deze actie werken we samen met Standaard Boekhandel. Als je HIER klikt, kom je op de pagina terecht waar je de kaarsen kunt bestellen en meteen ook kunt kiezen in welk filiaal van Standaard Boekhandel je ze wil afhalen. Zodra je dat gedaan hebt, krijg je een voucher toegemaild waarmee je van 16/12/2020 t.e.m. 16/01/2021 je bestelling kan gaan afhalen in het door jou gekozen Standaard Boekhandel afhaalpunt.

Wees er wel snel bij, want op = op!

Actie geldig in België. Online te koop t.e.m. 13/12/2020 of zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promotionele aanbiedingen. Niet geldig in de webshop van Standaard Boekhandel.

Meer inspiratie voor een warme, gezellige thuis lees je hier: