Win: 4 x 2 Premium retourtickets van Brussel naar Parijs

Windowshopping op de Champs-Élysées of kunst kijken in het Louvre. Volgens ons is het nog eens tijd voor een tripje Parijs! Eurostar (het vroegere Thalys) kan daarbij helpen: maak kans op één van de vier Premium retourticketjes voor twee van Brussel naar de city of love.      

1 uur en 22 minuten: zo lang duurt het om voet te zetten in de Lichtstad. Neem je Feeling mee aan boord van de Eurostar en geniet van alle comfort dat je Premium retourticketje te bieden heeft.

Op één, twee, drie in Parijs

Vaarwel Thalys, hallo Eurostar! Thalys en Eurostar bundelen hun krachten en brengen Europa binnen handbereik. Vanaf nu is niet alleen een tripje Brussel-Londen een no brainer met Eurostar, ook Amsterdam, Düsseldorf, Parijs en vele andere steden zijn bereikbaar met de trein. Een snelle, ecologisch verantwoorde reis die op de koop toe ook alle comfort biedt. Zo geniet je van Wi-Fi-verbinding tijdens je rit, en is een hapje en een warm drankje te bemachtigen in de caféwagon. Heb je een Premium-ticketje achter de hand? Dan eet je zelfs een smakelijke maaltijd zonder je ruime zitplaats te moeten verlaten.

De tickets gaan over de toonbank vanaf € 29 en kunnen in twee klikken van jou zijn via de website Eurostar.com. Download de Eurostar app en krijg een duidelijk overzicht van je tickets en de voordelen van het loyaliteitsprogramma.

Eens in Parijs, geniet je van de mode, de heerlijk gezellige en lekkere adresjes en de prachtige cultuur van de Franse hoofdstad – zónder je zorgen te hoeven maken over een parkeerplaats. Oh là là!

Wat valt er te winnen?

Feeling en Eurostar verwennen jou met een retourticketje voor twee van Brussel naar Parijs met al het comfort van een Premium zitje. In slechts 1 uur en 22 minuten bevind je je in Parijs, intussen ontspannend in een knusse, comfortabele zetel mét WiFi-verbinding. Geniet extra met je Premium-ticket en smul van een gratis maaltijd.

Gewonnen? Jij kiest wanneer je jouw tripje plant en geeft een maand voor vertrek je data en uren door. Opgelet: afreizen kan in de periode van 1 januari tem 30 juni 2024. Dus maak jij er een winter- of lente-uitstapje van? Snel even de wedstrijdvraag invullen.

Staat het lot aan jouw kant? De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd via e-mail en kunnen hun tripje Parijs plannen volgens het aanbod op Eurostar.com. Bonne chance!

Parijs-tips

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content