Home Beauty 4 tools voor je wenkbrauwen
4 tools voor je wenkbrauwen

Tijdens de feestdagen is een mooie ooglook onmisbaar, maar de perfecte feestmake-up begint met mooie wenkbrauwen. Met deze vier tools krijg jij binnekort wenkbrauwen à la Cara Delevigne. 

1. Een wenkbrauwpotlood

Met de precieze punt van een wenkbrauwpotlood kun je je wenkbrauwlijn zacht modelleren. Prima voor korte of fijne wenkbrauwen. Trek kleine streepjes aan de binnenkant van je wenkbrauw om de inplanting van de haartjes te imiteren. Daarna borstel je alles in model.

2. Een transparante wenkbrauwgel 

Heb je van nature volle en wilde wenkbrauwen? Dan krijg je ze met een transparante wenkbrauwgel onder controle. Borstel je wenkbrauwen van basis tot punt en hou de top van het borsteltje schuin tegen je wenkbrauwboog.

3. Werkbrauwpoeder 

Naast een wenkbrauwpotlood kan je ook een poeder gebruiken om je wenkbrauwen aan te zetten. Je kiest hiervoor best één tint donkerder dan de natuurlijke kleur van je wenkbrauwen. Buig je wenkbrauwlijn met de kwast iets naar boven om je heel gezicht op te lichten.

4. Een pincet  

Volle wenkbrauwen mogen dan wel een trend zijn, dat wil niet zeggen dat je ze niet moet verzorgen. Laat een professional je helpen om de vorm van je wenkbrauwen te bepalen, daarna kan je ze zelf onderhouden met een pincet.