Het nieuwe jaar start met een aantal gloednieuwe beauty releases die je gewoonweg moét testen (wegens voornemen: smeer jezelf jong). Wij zetten de 5 beste nieuwkomers op een rij.

De beautynieuwkomers van januari

Van een nieuwe foundation van Dior tot een zwart masker met véél collageen. Deze beautyproducten staan op de wishlist van onze redactrice:

1. Clinique iD – Clinique

Wanneer Clinique belooft met een revolutionaire verzorging te komen, zijn mijn beauty oren gespitst. Clinique ID is het eerste custom-blend hydratatiesysteem dat specifiek afgestemd is op jouw huidtype en -zorg. Verkrijgbaar in 15 (3 verschillende basissen + 5 cartouches) unieke combinaties geeft-ie 90% hydratatie en 10% geconcentreerde actieve werkstoffen, die elk in een van elkaar gescheiden compartiment zitten. Kies je Hydration Base en één van de vijf Active Cartridge Concentrates om je eigen, persoonlijke Clinique ID Custom Hydrator samen te stellen. Je krijgt exact de hoeveelheid die je nodig hebt per pompje en alles is op allergieën getest, 100% parfumvrij, zonder parabenen en zonder parfum. Breng tweemaal per dag aan, ’s morgens en ’s avonds, en vermijd de oogcontour.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5 6
bekijk op één pagina

Meer beautytips