Vrouwen uit Noorwegen, Finland en Zweden hebben de mooiste huidjes van de wereld. Gelukkig zijn beautylabels uit het Hoge Noorden tegenwoordig booming en koop je ze makkelijk online. Dit zijn onze favorieten voor een jonge Scandinavische glow.

5 x Scandinavisch

Nordic Skin Peel

Deze exfoliërende peeling zuivert je poriën. Hij bevat melkzuur, fruit enzymen en antioxidanten die de textuur van je huid verbeteren en fijne lijntjes zichtbaar vermindert.

Skyn Iceland
€32 – Bekijk het hier

Magic Duo

Deze heeft een certificaat dus belooft niets maar doet! Estelle & Thild biedt anti-aging producten zoals deze combo van serum en oliecomplex die vrije radicalen aanpakt en fijne lijntjes opvult.

Estelle & Thild
€112 – Bekijk het hier

Beauty Drops

Deze capsules geven je in 28 dagen een heldere, zachte en soepele huid. De helende ingrediënten zullen de huid detoxen en de aanmaak van collageen boosten.

Lumene
€17 – Bekijk het hier

Crème & serum

Het hyaluronzuur in deze crème en serum werkt verrassend op droge en schilferachtige huid. Gebruik op gezicht én nek om te liften, herstellen en strakker te maken.

Ole Henriksen
Ultimate Lift Neck Crème (€35) – Bekijk het hier
Truth Serum Vitamin C Collagen Booster (€35) – Bekijk het hier

Swedish solution

Deze breng je twee keer per dag aan op gezicht en nek om de elasticiteit van je huid te verbeteren. De spray bevat panthenol, wat een effectieve vitamine is voor de aanmaak van nieuwe cellen, ofte: een jeugdige huid.

FACE Stockholm
€32 – Bekijk het hier

De beautytrends voor 2017

Zo bescherm je jouw huid tegen fijnstof
Deze 7 beautyproducten moet je proberen in 2017
Met deze app vind je de juiste make-up voor jouw huid