6 tips voor mooie benen in de zomer

De zomer staat voor de deur en daar horen natuurlijk veel blote benen bij. Wij geven jou alvast 6 verzorgingstips  zodat je helemaal klaargestoomd bent voor de eerste warme zonnestralen. 

Tip 1:  Geef je benen de perfecte ontharing

Het is helemaal not done om harige benen onder die sexy rokjes te zien. Geef ze daarom de juiste ontharingskuur. Braun Silk-épil 7 SkinSpa is het perfecte toestel om gladde en verzorgde benen te garanderen. Dit epileertoestel geeft twee schoonheidsbehandelingen in één: je krijgt een perfect gladde én stralende huid.

Tip 2: Peeling tegen dode huidcellen

Een tweede stap, voordat je producten begint te smeren, is het gebruik van een goede peeling. Het hoofddoel hiervan is de dode huidcellen te verwijderen waardoor producten zoals een bodymilk beter hun effect bereiken. De Gel Peeling van Yves Rocher zorgt ervoor dat al die onzuiverheden verwijderd worden.

Tip 3: Bruine benen in 1,2,3

Wil je met een lichtgebruinde teint de zomer opwachten maar vind je een echte zelfbruiner een stapje te ver? Dan is er altijd een tussenweg. De Tan Preparer-lijn verbetert de natuurlijke weerstand van de huid en zorgt ervoor dat ze beter bruint bij het zomerse zonnetje. Je krijgt een natuurlijke bruine teint én het is niet schadelijk voor de huid. Wat wil je nog meer?

Tip 4: Bodymilk voor een gehydrateerde huid

Niets is vervelender dan een droge huid. Daarom is het belangrijker dat je je steeds goed insmeert met een goed hydraterende bodymilk. Geen tijd is hierbij niet langer een excuus! De nieuwe bodymilk van Nivea breng je onder de douche aan. Dit zorgt ervoor dat je huid niet langer plakkerig aanvoelt en bovendien is je huid dubbel zo goed gehydrateerd.

Tip 5: Anti-cellullitis crème

Vermijd je rokjes en kleedjes omwille van je sinaasappelhuid? Wij zorgen ervoor dat dit probleem voorgoed verleden tijd is! De Retinol crème van RoC geeft jou de jonge huid van vroeger terug. Na enkele keren smeren krijg je meteen een zijdezachte huid waardoor je met dit product jouw broeken of te lange rokken vaarwel zegt.

Tip 6: Bewegen, bewegen en nog eens bewegen

Geen enkel product werkt volledig optimaal als je niet voldoende beweging hebt. Zorg ervoor dat je genoeg je benen beweegt. Hierdoor krijg je een betere bloedsomloop, wat spataderen vermijdt. Bovendien wordt je huid strakker en krijg je mooiere beenspieren. Zo ben je helemaal klaar om je mooiste jurkje uit de kast te halen!

Partner Content

Gesponsorde content