9 x alternatieven voor een simpele paardenstaart

Op een bad hair day vormt een paardenstaart altijd een prima oplossing. Soms kampen we echter met een bad hair wéék, en dan geraken we toch snel uitgekeken op het ietwat klassieke kapsel. Gelukkig bestaan er nog tal van andere, originele manieren waarop je je paardenstaart kan stijlen.

9 x originele ponytails

1. Doe de twist

Ideaal voor een feestje of gewoon om een saaie maandagochtend op te fleuren, deze getwiste paardenstaart. Werk ‘m af door er met een krultang door te gaan of gebruik een speciale tool om mermaid waves te creëren.

2. De grote verdwijntruc

Bind je haar samen in een lage paardenstaart en wikkel een plukje haar rond de elastiek om die subtiel en elegant te verbergen. Een beetje magie maak je immers zelf. 😉

3. Double trouble

Mogen we je een geheimpje vertellen? Door twee staartjes onder elkaar te knopen, creëer je dubbel zoveel volume en extra lengte. Kijk maar!

4. Eindeloos knoop-plezier

Deze look is tegenwoordig bijzonder trendy bij modemeisjes en alomtegenwoordig op Instagram. Knoop je paardenstaart simpelweg meerdere keren onder elkaar samen et voilà, je hebt een elegant en gesofisticeerd kapsel waarmee je de wereld lijkt aan te kunnen. Van business meeting tot drankjes later op de avond, deze look imponeert elk publiek.

5. Indian summer coupe

Voor deze look laat je bovenaan twee lange lokken loshangen uit je paardenstaart, die je erna strak vlecht en vaststeekt in je elastiekje. Bohémien én schattig, deze willen wij onthouden.

6. Vlechten maar

Maar ook met de French braid creëer je een bijzonder feestelijke look. Vlecht erop los en bind je haar halfweg samen in een paardenstaart. Nog wat haarspray erop onderaan en je hebt de ideale look voor een bruiloft.

7. De speld erin

Eenvoudig en snel, zo hebben we het maar al te graag. De knijpspeld is op dit moment erg populair en ook wij kunnen niet weerstaan als we er op eentje botsen in een flashy kleurtje of met een dosis glitters op.

8. Feestje op de planning?

Borstel je haren vanboven in tegengestelde richting zodat je lekker veel volume creëert. Bind je haar daarna samen in een paardenstaart en laat enkele lokken vooraan loshangen.

9. Dotje of paardenstaart?

Deze combinatie tussen een knotje en een paardenstaart is misschien wel onze favoriet. We dragen ‘m met pareltjes naar een bijzondere gelegenheid, maar in de tussentijd zetten we ‘m gewoon vast met een klassieke speld.

 

Meer beauty:

Openingsbeeld: Getty Images.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content