Accentueer je gezicht met hair contouring!

Het klinkt misschien gek maar hair contouring – dé nieuwe haartrend van het najaar – is de ideale manier om je gelaat te accentueren en te laten stralen. De trend is bovendien de oplossing voor wie wel zin heeft in een andere look, maar niet meteen een kortere coupe wil!

Na face contouring is het tijd voor hair contouring, dé haartrend van het najaar. De professionele techniek komt overgewaaid uit Groot-Brittannië en speelt met de reflecties van je haar om je gezichtscontouren te accentueren. Dus niet knippen, maar spelen met kleur!

Het doel van hair contouring? Je gezichtsvorm accentueren door kleurcontrasten, zoals bij make-up. Het gaat er dus om de juiste kleur te vinden die is aangepast aan je huidtint en gezichtsvorm. Bij een rond gezicht bijvoorbeeld krijg je een verlengend effect doordat je haarkleur lichter is rond het gezicht en donkerder aan de puntjes. Hair contouring is de laatste nieuwe trend om bijvoorbeeld de contouren van je kaken ronder te maken of een rechthoekig gezicht te verfijnen. Drew Barrymore, Scarlett Johansson en Jessica Alba zijn alvast fan.

Toch zin in een ander kapsel? Het trendkapsel van dit najaar is de bob. Ontdek de eigentijdse versie voor een trendy look!

Partner Content

Gesponsorde content