Afslanken in 3 stappen met Yves Rocher

Afslanken is niet altijd even gemakkelijk. Deze 3 producten van Yves Rocher kunnen de perfecte aanvulling op je dieet vormen om de strijd aan te gaan met overtollige vetten.

Het geheim van een goede afslankmethode is gebaseerd op een complex evenwicht tussen de opslag en de afvoer van vetten in en uit de vetcellen. Alleen zijn er heel wat factoren, zoals gebrek aan lichaamsbeweging en een onevenwichtig voedingspatroon die dat mechanisme kunnen verstoren. Dit heeft als resultaat dat vetten zich gaan ophopen op ongewenste plaatsen in het lichaam met het bijkomende probleem van cellulite als gevolg.

De onderzoekslabo’s van Yves Rocher hebben nu een krachtige molecule ontdekt, de γ-Mangostan, met een vetafdrijvende, vochtafdrijvende en verstevigende werking. Deze molecule hebben ze verwerkt in een reeks nieuwe producten voor een complete afslankende werking.

3 x Afslanken

Afslanken stap 1 - yves Rocher

STAP 1: Activeren (DEFILIGNE – €11,95 voor 480 ml)

Dit drankje heeft dankzij de sterke concentratie groene thee een tweeledige werking op het afslankmechanisme: vetafdrvijvend en vochtafdrijvend. De smakelijke, suikervrije afslankdrank heeft een uniek, natuurlijk aroma dat verkregen wordt uit het vruchtvlees van de mangostan.

Hoe te gebruiken?
Voeg de inhoud van een doseerdop (45 ml) toe aan een liter water en drink de oplossing gedurende de dag op.

Afslanken stap 2 - Yves Rocher

 

STAP 2: Voorbereiden (GEL PEELING – €8,95 voor 150 ml)

Dankzij de toevoeging van siliciumextract uit bamboe zorgt deze verzorgende peeling ervoor dat de microcirculatie gestimuleerd wordt en onzuiverheden verwijderd worden. Op die manier wordt de verzorging beter door de huid kan worden opgenomen.

Hoe te gebruiken?
Masseer je lichaam goed in met de peeling als je onder de douche staat en spoel de peeling nadien goed af. Tweemaal per week gebruiken.

Afslanken Stap 3 - Yves Rocher

 

STAP 3: Verfijnen (COMPLEET AFSLANKSERUM – € 16,95 voor 150 ml)

De krachtige werkzaamheid van γ-Mangostan is verwerkt in een exclusief serum dat een complete afslankende werking garandeert.
 
Hardnekkige cellulite wordt minder duidelijk zichtbaar, de huid is zichtbaar gladder en steviger en de lichaamscontouren worden verfijnd.
 
 

Partner Content

Gesponsorde content