Hoe Kate Middleton er toch altijd zo stralend uitziet? Dat heeft waarschijnlijk met verschillende factoren te maken. Al kennen we nu wel het geheim van haar strakke huid: “Dit serum is net botox in een flesje.” 

Kate the great

Toen Kate Middleton vorig jaar op de rode loper verscheen voor de film ‘No Time To Die’, werd er niet alleen gesproken over haar prachtige gouden jurk. Ook haar stralende huid viel op. En dat heeft ze volgens beautyblog InStyle te danken aan haar favoriete product: ‘Botox in een flesje’.

Serum voor € 50

 

Het gaat om Biolutin Supreme Skin Gel, een serum van Duitse makelij. Deze plantaardige gel ‘Botox in een flesje’, kun jij ook bestellen bij ons, onder andere op Douglas.be. Het beste nieuws: er hangt geen koninklijk prijskaartje aan vast. Voor zo’n 50 euro heb je het flesje. Het serum werkt wanneer het in contact komt met je huid en houdt je huid negen uur lang stralend. Perfect dus voor een feestje of event waar je rimpelloos voor de dag wilt komen. “Deze gel bevat ingrediënten die ook in Botox zitten, maar werkt zonder de naalden”, vertelt gezichtsverzorginsexpert Cassandra Bankson aan InStyle. Vandaar dus de bijnaam ‘botox in een flesje’.

Nog meer goedkope tips van Kate

Dat is natuurlijk niet het enige dat Kate doet om goed voor de dag te komen. Kate houd ook haar look fris, jeugdig én betaalbaar.  Zo kiest ze regelmatig voor goedkope oorbellen, is ze dol op de veganistische schoenen van het Spaanse merk Veja of wordt ze weleens gespot in stukken van de Spaanse modeketen Zara. Al zitten tussen deze looks (onze favoriete Kate Middleton Looks van 2021) ongetwijfeld vooral stukken met een koninklijk prijskaartje.

Beelden: Getty Images