Deze oorbellen van Kate Middleton passen ook in ons budget

Kate Middleton is hét bewijs dat je geen peperdure accessoires nodig hebt om er ‘koninklijk’ bij te lopen. Zo nu en dan verschijnt ze met een juweeltje dat ook onze prijsklasse bevalt. Door welke betaalbare labels zij zich laat sieren? Wij hebben de details...

5 x ‘koninklijke juwelen’ voor een prik

Dat de Hertogin van Cambridge niet enkel gekleed wordt door high-end designers bewees ze al eerder. Zo ging ze haar Covid-19 vaccin halen in een broek van & Other Stories en sneakers van Veja en combineerde ze ooit een galajurk met deze € 6,99-oorbellen van H&M. Ook bij Zara zou Kate Middleton geregeld langsgaan voor sieraden en hieronder scoor je nog meer betaalbare juweeltjes waarvan ze fan blijkt te zijn.

Monica Vinader

Kate is dol op de juweeltjes van Monica Vinader en wij geven haar geen ongelijk. Op de Chelsea Flower Show in 2019 droeg ze de groene Onyx Sire-oorbellen van het merk.

€ 165 via monicavinader.com.

Catherine Zoraida

Ook de ontwerpen van Catherine Zoraida pronkten al in Kates oor. Deze Gold Fern Hoops droeg ze tijdens de opening van The Nook Children Hospice in Norwich.

€ 195 via catherinezoraida.com.

All the Falling Stars

Bij haar bezoekje aan de scouts in Northolt droeg de hertogin de Gold Disc Circle oorringen van All the Falling Stars. Gelukkig kostten die geen fortuin, ze moest ze maar eens kwijtgespeeld zijn tijdens ‘vleeshoop’...

€ 69 via allthefallingstars.com.

Missoma

Naast schoonzus Meghan Markle zou ook Kate Middleton fan zijn van het Britse merk Missoma. Tijdens haar Covid-19-bezoek aan de Beigel Bake Brick Lane Bakery in Londen droeg ze hun Rhodochrosite Mini Pyramid Charm oorbellen.

€ 100 via missoma.com.

Missoma

Ook tijdens haar reis naar het noorden van Pakistan koos Kate sieraden van haar favoriete Britse merk. Deze Zenyu Chandelier oorbellen zijn werkelijk prachtig.

€ 147 via missoma.com.

De kleerkast van de royals

Beelden Kate Middleton: Getty Images.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content