Tijd om de oorspronkelijke betekenis van ‘bubbelen’ terug tot leven te wekken met deze bellenblaasgoodies voor in de badkamer. Tover je badkamer om tot schuimfuif en nodig gerust je bubbel uit. Fun!

Bubbelparty!

Bubbels zijn overal; in je vriendenhoop, op het werk maar ook op je gezicht, in je handen, op je lijf en in de lucht. Hieronder, de leukste schuimproducten van het moment.

VOLUMFIZZ Peptide Bubble Serum

Beautical
€ 69,95 voor 50 ml via beautical.eu

Een Belgisch bubbelserum dat op je huid transformeert tot kleine belletjes die actieve stoffen beter verspreiden en doen absorberen. Op korte termijn krijg je glow en plump, op langere termijn stevigheid en minder lijntjes.

Replica Bubble Bath

Maison Margiela
€ 95 voor 100ml EDT bij Ici Paris XL

Deze florale chypregeur dompelt je onder in het schuim van een warm bad en omhult de huid als een vertrouwde cocon. Bergamot en zeepakkoorden openen, gevolgd door roos, lavendel en jasmijn, kokos, patchoeli en witte muskus.

Coco Mademoiselle Le Gel

Chanel
€ 40 voor 100 ml, beperkte editie via chanel.com

Een 2-in-1 aftersun douchegel voor lichaam en lokken, speciaal voor de zomer in een frissere en fruiterige variant. Het lichte schuim verwijdert zonnefilters en verzacht huid en haar.

Eden-Roc vloeibare zeep

Dior
€ 55 voor 350 ml via dior.com

Een vloeibare hand- en lichaamszeep als lofzang aan Hotel du Cap-Eden-Roc in de Franse Antibes. Verwacht je aan maritieme, bloemige en citrustoetsen.

Foam Tastic Things Hydrating Foam Serum Body & Face

Skin by Dings
€ 40 voor 200 ml o.a. bij Fin du Jour

Dit Belgische schuimserum dat zowel lichaam als gelaat hydrateert zet je in als aftersun maar evengoed als anti-aging held. Een mix van vitamine C, E, niacianamide, hyaluronzuur, jojobaolie en lactaatzuur verbetert elasticiteit, vermindert roodheid en exfolieert mild.

Pure Active Charcoal Bar

Garnier
€ 6,99 o.a. bij Di

Een bioafbreekbare beauty bar die mee-eters, puistjes en overtollig talg vermindert. De exfoliërende deeltjes verwijderen dode huidcellen terwijl houtskoolpoeder zuivert. Bevat ook anti-bacterieel salicylzuur om de poriën te ontstoppen.

Meer beauty

Beeld: Wout Hendrickx.