Getest: dé instant ‘opvuller’ van rimpels en grote poriën

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Toen iemand onlangs tijdens een zoom-conferentie vertelde over de award-winnende Nanoblur van Indeed Laboratories wilde ik ‘m meteen uittesten. Want geeft toe, een baseline genre ‘verdoezelt fijne lijntjes en wijde poriën instant’ moét je toch gewoon eens proberen?

Weg poriën, bye lijntjes

En dus schafte ik me zo’n tube aan (bij ons te koop bij Douglas) om te kijken of die instant huidverbeteraar z’n beloftes waarmaakt. Ernaast kijken kan haast niet; met zo’n fluo verpakking schreeuwt-ie om uit de rekken geplukt te worden.

Die Nanoblur zou dus instant (lees: van zodra aangebracht) fijne lijntjes, rimpels, kraaienpootjes en wijde poriën ‘blurren’. Nu, ik ben zelf 27 en dus niet van het type dat al veel rimpels heeft, maar grote poriën: daar kan ik van meespreken.

Toch zie ik op die ene voorhoofdrimpel duidelijk een verschil (kijk!) en ook mijn teint lijkt over het algemeen egaler, net alsof er een matterende poeder overheen ging. Ik smeerde de Nanoblur trouwens over een niet-gemake-upte huid, enkel onder mijn ogen deed ik wat concealer. Hoewel hij over je foundation (en dus ook concealer) zou moeten kunnen, raad ik dat niet aan; alles begon meteen te schiften. Wat beter is, is om over je Nanoblur een foundation in poedervorm te kwasten.

Kraaienpootjes (ahum, lachrimpels) zijn me ook niet vreemd. Hier verwachtte ik geen wonderen en deze zie ik ook niet maar de rimpeltjes lijken toch iets minder diep en afgevlakt.

Over naar de grote poriën: zowel op mijn kin als wangen heb ik er en kijk: ze zijn er nog, maar werden flink verdoezeld. Mijn huid oogt matter en de poriën zijn opgevuld. Van instant toverkracht gesproken!

PS Ik verbrandde mijn onderlip aan de zon; please mail me met tips om dit op te lossen 🤷🏼‍♀️?!
PS Ik verbrandde mijn onderlip aan de zon; please mail me met tips om dit op te lossen 🤷🏼‍♀️?!

Hoe voelt de Nanoblur?

De textuur? Die voelt een beetje als Vaseline. Ook al is de Nanoblur vrij van kleurstoffen en parfum, op mijn reactieve huid begon-ie wat te branden maar dat trekt na een tijdje weer weg. Wat achterblijft is een zachte, misschien ietwat trekkerige huid, die mooi egaal oogt. Eén tip: raak je gezicht niet te vaak aan want ook dan kan het beginnen schiften. Dit ‘pilling’-ongemakje wordt waarschijnlijk veroorzaakt door adipinezuur (geeft kussenachtige textuur en heeft verrassende blur/anti-talg eigenschappen!) en silicone, die als tweede én derde ingrediënt op de ingrediëntenlijst staan. Of ik ‘m elke dag zou smeren? Daarvoor is hij te kostbaar. Ik neem ‘m eerder mee voor een fotoshoot (moést die er ooit van komen) of galadinertje binnenkort.

De Nanoblur van Indeed Labs koop je via douglas.nl aan € 25,70 voor 30 ml.

Ook uitgetest

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content