De beste all-in-one crèmes

1 tube, 6 oplossingen. Deze trend reduceert je beautybagage tot een minimum. De nieuwe all-in-one crèmes combineren de werking van maar liefst 6 beautyproducten in 1 wondertube. Zo'n crème werkt als lippenbalsem, als aftersun en als hydratatie voor je gezicht, lichaam en handen. Gebruik de crème ook gerust voor kleine schaafwondjes, vervelende insectenbeten, een geïrriteerde huid na het scheren, babybilletjes en zelfs droge haarpuntjes. Zo heb je altijd een heuse EHBO-oplossing bij de hand voor al je beautyproblemen.

1. Goed gevoed

Victoria Beckham is fan en smeert er haar hele lichaam mee in (met haar maatje 34 volstaat in dit geval ook 1 tube). Skin Food bevat biologische kamille en calendula die je huid herstellen en zuivere, etherische olie van sinaasappel en lavendel die voor een lekkere geur zorgen.

Shop nu via Skin Food van Weleda, prijs € 8,99

Weleda

2. Van de Himalaya tot in de woestijn

Deze kruidige crème wordt gemaakt van 7 essentiële oliën en chiuriboter. Himalaya 29° N-81° E helpt tegen een droge huid, vermoeide spieren, kloven, schrammen, blauwe plekken en vermoeide voeten, én zorgt ervoor dat je vrijer ademt. Zoals in de Himalaya.

Shop nu via Himalaya 29° N-81° E van Cime, prijs € 13,99

cime

3. EHBO voor iedereen

Family remedy cream is een EHBO-crème voor het hele gezin. Je kunt er zowel acne als psoriasis, brandwondjes, insectenbeten, zonnebrand, koortslipjes, scheerirritaties en broze nagels mee verzorgen.

Shop nu via Family remedy cream van human+kind, prijs € 12,95

humankid

4. Happy baby's, happy mama's

Dermalibour+ met koper en zink is prima voor tere baby- en kinderhuidjes, maar ook mama kan het gebruiken bij droge handen, schaafwondjes of een geïrriteerde en rode huid.

Shop nu via Dermalibour+ van A-Derma, prijs € 10,26

Dermalibour

5. Lekker reismaatje

Ideaal voor in je handbagage: Everything Balm bevat Afrikaanse marula-olie die je lippen en huid herstelt. De geur van rozen, lavendel en wierook maakt bovendien de onfrisse vliegtuiglucht wat aangenamer. Tip! De balsem werkt ook prima op zwangerschapsstriemen.

Shop nu via Everything Balm van Trilogy, prijs € 16 

Trilogy

6. Cultzalf

Dit ecologisch merk uit Nieuw-Zeeland verovert stilaan de beautywereld. Skin Saviour is een balsem met intensief voedende avocado-olie. Hij brengt soelaas bij heel wat huidproblemen én zit in een leuk blikje.

Shop nu via Skin Saviour van Antipodes, prijs € 33 

antipodes

Partner Content

Gesponsorde content