We houden allemaal van luxueuze serums en highlighters maar onze bankrekening denkt daar vaak ietsje anders over. Enkele celebs tipten aan Byrdie UK gelukkig wat betaalbare beauty know-how en verklapten enkele wonderproducten die je voor amper 20 euro koopt. Klaar voor een glow à la Rosie Huntington-Whiteley, Gigi Hadid of Khloé Kardashian?

5 x beautygeheimen van celebs

1. Gigi Hadid – Maybelline New York Instant Age Rewind Concealer

Tijdens de Ocean’s 8 première wandelde Gigi Hadid de rode loper op zonder foundation. Ze droeg volgens haar make-up artist Erin Parsons enkel deze concealer van Maybelline (€ 21,99). Ook andere beautygoeroe’s van over heel de wereld zijn het ermee eens dat dit één van de beste concealers op de markt is. Hij is vooral goed in het verhelderen van donkere plekken onder je ogen.

2. Khloé Kardashian – Bioderma Sensibio H2O Water

Het verzorgingsproduct dat je volgens Khloé Kardashian moet inslaan, is dit micellaire water uit de Franse farmacie (€ 17,70 voor 250 ml). Hij zou je make-up beter verwijderen dan een product dat dubbel zoveel kost. Embryolisse Lait-Crème Concentré is een ander typisch Frans beautyproduct waaraan ze verkocht zou zijn.

3. Chloë Grace Moretz – L’Oréal Paris Colour Riche La Palette Nude

De oogschaduw kleurtjes waar Chloë Grace Moretz altijd naar grijpt, komen uit dit Nude palletje van L’Oréal (€ 15,99).

4. Rosie Huntington-Whiteley – Mario Badescu Drying Lotion

Rosie Huntington-Whiteley is niet de enige celeb die Mario Badescu (€ 17,95) gebruikt om onzuiverheden in de kiem te smoren. Kylie Jenner, Lili Reinhart, Bella Hadid en Gwyneth Paltrow zouden ook fan zijn van het middeltje. “It’s truly earned its status as a legend,” zei zei Rosie deze zomer aan Vogue. Breng het aan voor je naar bed gaat en je zal opstaan zonder bultjes of rode vlekken.

5. Kylie Jenner – L’Oreal Pure Clay Detox Face Mask

“I can’t stand dry, dull skin, so I’m all about any product that keeps my skin feeling hydrated and soft,” zei Kylie Jenner onlangs. Net daarom houdt ze zo van maskers, in het bijzonder van dit zwarte kleimaskertje van L’Oréal (€ 10,39).

Openingsbeeld: Photo News

Meer beautyadvies van celebs

SOURCE: Byrdie UK