Gebrek aan glans, meer irritatie, een droge huid… het zijn zo van die typische winterkwaaltjes waarmee je gelaat krijgt de kampen deze maanden. Enter: goeie verzorgingsproducten boordevol actieven. Zoals deze exfoliërende tonic, bijvoorbeeld.

Brits cult-label

Het Britse beautymerk REN Clean Skincare ontwikkelt krachtige, doeltreffende producten voor veelvoorkomende huidzorgen (lees: gevoeligheid, doffe teint, veroudering en puistjes). Kortom: een label dat heel het jaar door op je plank kan maar vooral als het weer omslaat, is hun collectie een nuttige aanvulling. Twijfel je welk product uit hun range je zal inslaan dit najaar? Volgens de website van het Britse Stylist magazine, is hun tonic met AHA een slimme koop en wel hierom:

@rencleanskincare reasons why we love our Ready Steady Glow Daily AHA Tonic #exfoliation #renskincare ♬ original sound – 444.songss

Ready Steady Glow

Producten die hydrateren en vocht inbrengen, zitten top of mind in het najaar. Exfoliëren wordt nog al te vaak over het hoofd gezien, terwijl het zachtjes opbouwen van de huid net voor die heldere, glowy teint zorgt. Als we de mening van het grote publiek moeten geloven, is er één product dat de klus klaart: de Ready Steady Glow Daily AHA Tonic van REN Clean Skincare. Van deze dagelijkse tonic zouden al meer dan 1 miljoen flessen zijn verkocht en dat is niet zomaar. Het product verslapt de ‘strengen’ tussen dode en doffe huidcellen waardoor ze mild kunnen worden verwijderd. Bovendien ontstopt-ie de poriën (essentieel als je meer make-up draagt dan in de zomer) én verheldert hij je teint. Test vooral zélf en merk het verschil.

De hype zelf uitproberen? Je shopt deze tonic aan € 34 voor 250 ml, o.a. via debijenkorf.be.

Meer beauty buys

Openingsbeeld: Getty Images.

SOURCE: stylist.co.uk