Gigi Hadid is onze muze wat natuurlijke schoonheid betreft. Naast haar jaloersmakende genen – ze is de dochter van Yolanda Foster – houden we van haar low-maintenance en simpele make-up look. De ene keer zet ze haar lippen in de verf, de andere keer gaat ze voor een intense cat eye, maar meestal zijn haar Californische beachwaves en perfecte huid al genoeg om haar te klasseren als natural beauty.

Wil je alle make-up hacks van Gigi leren kennen? In dit filmpje kom je het te weten.

Naakte lust

Gigi Hadid wéét hoe ze haar jukbeenderen moet highlighten en kiest al-tijd de juiste kleur nude lippenstift voor haar bleke teint. Toen ze haar go-to lipkleur verklapte tijdens een recent interview, waren we dan ook écht verrast. Geen dure limited edition die je enkel bij een celebrity make-upartiest kan strikken, wél eentje uit de beautyrekken van jouw supermarkt om de hoek.

De oudste Hadid-telg heeft altijd een nude lippenstift op zak en ze is dol op het label Maybelline. The Buffs Lip Color droogt volgens haar niet uit en is zo aangenaam dat je ‘m dagelijks kan dragen. Het beste moet nog komen – tromgeroffel – hij kost maar € 4,99!

Dé go-to beautyproducten van celebs

SOURCE: The Zoe Report