Dit is de favoriete bronzer van Kate Middleton

Het aftellen naar terrasjesweer is begonnen. Om je gezicht al wat meer “zomer” te laten uitstralen, zweren wij bij één product: bronzer. Een bronzer komt in verschillende vormen – zoals crèmes, poedertjes of sticks – maar niet elk product en elke tint is even geschikt voor elke soort huid. Even zoeken dus, en waar beter die zoektocht te beginnen dan bij leden van het Britse koningshuis?

Kate’s favourite

Als we aan royalty denken, komen we al snel terecht bij stijlicoon en prinses van Wales, Kate Middleton. Hoe de prinses op haar 41ste aan die gezonde glow komt? Ze schakelt de hulp in van haar favoriete bronzer van Bobbi Brown, de Shimmer Brick Compact.

Waarom je deze écht wilt hebben (en dus niet alléén om Kate’s beautylook te kunnen copy pasten)? De Bobbi Brown-bronzer is een two-in-one: bronzer + highlighter. Dat scheelt geld én werk en ziet er nog eens geweldig uit ook. Trouwens, bronzers geven je ook tijdens de wintermaanden een gezonde look, maar wees niet te kwistig. Less is weldegelijk more als je voor natuurlijke look wil gaan.

Je vindt de compact hier:

Bobbi Brown

Bobbi Brown Shimmer Brick Compact - Bronze.

€ 60 – shop het hier

Meer beauty-tips:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content