Estée Lauder lanceert collecties tegen borstkanker

Oktober is borstkankermaand en dat laat ook het het cosmeticabedrijf Estée Lauder niet onberoerd. Daarom verenigen vier grote merken zich om fondsen in te zamelen voor de Breast Cancer Research Foundation. 

Aveda, Clinique, Estée Lauder en Darphin slaan de handen in elkaar en brengen in oktober elk een gelimiteerde collectie uit tegen borstkanker.  Zo brengt Clinique nu zijn klassieker, de Dramatically Different Moisturizing Lotion+, uit in een nieuw jasje. Het flacon wordt versierd met een sleutelhanger van vier sieraden: een C, een hart, een mini flacon van de lotion zelf en een roze lintje. Per verkocht artikel doet Estée Lauder een schenking aan de Breast Cancer Research Foundation.

Pink statement

Estée Lauder Dream Pink CollectionOnze favoriet is zonder twijfel de Evelyn Lauder and Elizabeth Hurley Dream Pink Collection. Een stijlvolle en ultravrouwelijke roze clutch met daarin Estée Lauder's beste verkopende Pure Color Lipstick in Dream Pink en twee mini Pure Color nagellakjes in Bronzen Lilac en Berry Hot. Hiermee maak je zeker een pink statement

De clutch kost € 33,11, de lotion van Clinique is te koop vanaf € 52,55. Allebei te koop vanaf oktober in Galeria INNO of online via www.esteelauder.be en www.clinique.be. Zolang de voorraad strekt.

Partner Content

Gesponsorde content