Je kent Olivia Wilde vast van haar rol in Skin, The O.C. en House maar vooral haar veelbesproken nieuwe relatie met Harry Styles brengt haar tegenwoordig in de schijnwerpers. Belangrijk om er goed uit te zien dus, en daarvoor heeft de 37-jarige actrice een fantastisch hulpmiddeltje.

‘De beste mascara aller tijden’

Olivia is verzot op een mascara die je ook bij ons kan shoppen: de Limitless Lash Mascara van het clean beautymerk Ilia. Vooral het tweezijdige borsteltje zou top zijn; je gebruikt eerst de korte haartjes om volume op te bouwen, dan de langere kant om je wimpers te spreiden, liften en langer te maken. De lichtgewicht formule bevat een voedende blend van organische bijen- en carnaubawax plùs arginine (keratine) die je wimpers versterkt. Hij blijft heel de dag goed zitten maar je kan hem tegelijkertijd makkelijk afwassen ‘s avonds met warm water of een lichte cleanser.

De actrice is overigens niet de enige fan van dit wimperwonder. In 2019 won-ie een beauty award bij Allure en Glamour en sindsdien vliegt hij als zoete broodjes over de toonbank. De bestseller heeft intussen meer dan 2000 beoordelingen en zowat iedereen is het er unaniem over eens: ‘dé beste mascara aller tijden’.

Limitless Lash Mascara van Ilia (€ 30 o.a. bij blos-shop.com en biotylab.com).

Voor de Olivia-fans: kort nog even waar ze as we speak mee bezig is. Naast het acteren, is ze ook aan het regisseren geslagen; in 2019 maakte ze de film Booksmart en volgend jaar verschijnt haar psychologische thriller Don’t Worry Darling. In die laatste speelt zij samen met Florence Pugh, Chris Pine én kersvers lief Harry Styles de hoofdrol.

Meer beautytips van celebs

Openingsbeeld: Getty Images.