Beautyredactrice Lise vindt wat aan feestjes voorafgaat vaak nog nét iets leuker: urenlang voor de spiegel staan tot die feestmake-up helemaal goed zit. Haar geheimen voor sparkle all night? Deze.

Feestmake-up favorieten

Nadat ik mijn GlamGlow masker voor extra glans heeft gelegd, is mijn huid helemaal klaar om verder op te smukken. Dit zijn mijn favoriete make-upproducten voor het eindejaar.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

1. Glinsterende oogschaduw

Deze vermeld ik eerst, gewoonweg omdat ik hem TOP vind. Dankzij de crèmetextuur smeert-ie heel makkelijk uit en je hebt er maar een vingertipje van nodig. Ik droeg hem voor het eerst naar Tomorrowland en ‘s avonds zat hij er nog helemaal op. Dat hij super gepigmenteerd is, maakt ‘m extra leuk voor de feestdagen. PS Als je hierover nog een lijntje wil: ook hun Ink Liner is ‘Epic’.

NYX
€ 32,28 – Shop het hier

2. Betrouwbare foundation

Een foundation moet deze dagen betrouwbaar zijn, vooral dan op oudjaar. Hij mag flink dekken en lang blijven, en deze Cushion Foundation van Shiseido checkt beide vinkjes af.

Shiseido
€ 45,90 – Shop het hier

3. Va va voom mascara

Terwijl ik overdag van een subtiele wimperlook hou (mijn topper is de Scandalous Lashes van BE Creative!) mag het tijdens de feestdagen wat uitdagender. Ik krul mijn wimpers eerst met een tangetje en borstel er nadien deze Monsieur Big van Lancôme overheen.

Lancôme
€ 31,50 – Shop het hier

4. Rode lippenstift

Ik hou super hard van knalrode lippenstift, het geeft wat kleur aan mijn bleke huid. De Joli Rouge Lacquer van Clarins is voor mij een topper tijdens de feestdagen want is super gepigmenteerd, glanst, ruikt lekker én mijn lippen voelen verzorgd.

Clarins
€ 24,90 – Shop het hier

5. Bronzer

Deze bronzer geeft mijn gezicht een mooie natuurlijke gloed die heel de avond blijft. Echt contouren kan je er niet mee, maar daar hou ik persoonlijk niet zo van.

Dior
€ 46,21 – Shop het hier

6. Highlighter

Naast de Touche Eclat concealer, vind ik ook hun highlighter top. Hij is heel subtiel maar vangt nét genoeg licht als ik op de dansvloer sta. Ik breng hem aan boven mijn jukbeen, op de neusbrug en m’n cupidoboogje en sla dit eindejaar het plekje onder mijn wenkbrauwen over (niet meer in de mode, fluisterde Lucia Pica me toe).

YSL Beauté
€ 35,90 – Shop het hier

7. Zilveren glitternagellak

Je look snel feestelijk maken? Glitterlak does te trick. Dankzij het brede borsteltje is deze Caught on Tape van Essie in een mum van tijd aangebracht. Het warm goud met rode
ondertonen past perfect bij de juweeltjes die ik dagelijks draag.

Essie
€ 12,49 – Shop het hier

Openingsbeeld: IMaxTree

Meer feestpret