Als het om zelfbruiners gaat, sta ik als eerste in de rij om de nieuwste te testen (wit melkmeisje, check 🙋🏼‍). Toen Curasano, een Belgisch bedrijf met huidverzorging- en cosmetica producten, op de redactie langskwam om hun spraytan voor te stellen, was ik dan ook razendbenieuwd. Het resultaat van mijn test:

Gezond, snel Ă©n natuurlijk

Deze Spraytan Express van Curasano is niet nieuw maar ik kende hem zelf nog niet. Hij belooft een natuurlijk bruin kleurtje in enkele minuten en dat op een gezonde en veilige manier. Gezond, snel en natuurlijk? Klinkt als de Heilige Drie-eenheid. Benieuwd!

Gezond is hij, want je hebt er geen UV-stralen voor nodig en hij bevat geen parfum – je ruikt jammer genoeg de typische oude koekjesgeur er wel tussendoor – of bewaarmiddelen. Bovendien voedt hij de huid en zouden de AloĂ« Vera, Vitamine-E, Vitamine-D en Ginseng een positief effect hebben op acne of psoriasis. Snel is hij ook, want de lichtbruine spray – ik breng hem aan met hun zachte en makkelijk uit te wassen Spraytan Sentz handschoen – geeft al meteen na het aanbrengen een zongekust kleurtje. Hij trekt rap in en de spray voelt heerlijk fris en niet plakkerig aan, in tegenstelling tot hun crème-collega’s. Het resultaat is inderdaad instant maar probeer wel zo goed mogelijk te doseren op je handschoen om vlekken te vermijden.

Lees verder op de volgende pagina

1 2
bekijk op Ă©Ă©n pagina

Meer geteste beautyproducten