Hema lanceert geuren voor iedere stemming

Winkelketen Hema breidt het assortiment schoonheidsverzorging uit met een geurenlijn.

Dat Hema een zwak heeft voor cosmetica is ondertussen al wel geweten. Hun uitgebreide verzameling nagellak en make-up werd deze zomer nog eer aan gedaan met de lancering van heuse Hema beautyboetieks en sinds deze maand mag de keten de rekken vullen met een nieuw schoonheidsproduct: De Hema Eau De Toilettes!

De bekende Nederlandse keten lanceerde verschillende geuren, geschikt voor iedere stemming. Of je je nu marvelous, passionate, strong, energetic of dreamy voelt; er zal altijd wel een eau de toilette zijn die je zinnen prikkelt.

Hema werkte voor deze nieuwe lijn samen met gerenommeerde parfumeurs die vijf complexe composities met top-, midden- en basisnoot en een hoog percentage parfumolie samenstelden. In combinatie met de vijf bijpassende foaming douchegels en bodylotions creëer je zelf een complete geurbeleving.

'Energetic' met limoen, witte muskus en hout is geschikt voor mannen én vrouwen. 'Strong' is eveneens een unisexgeur en bevat citrus, bladgroen, jeneverbes en licht hout. 'Dreamy' is dan weer gebaseerd op witte bloemen met vleugje vanille en sandelhout. Patchouli, mandarijn en een zweem jasmijn vormen de geurnoten van 'Marvelous', terwijl bloemen en donker hout de geur van 'Passionate' bepalen.

Hoe voel jij je vandaag?

De collectie is in alle HEMA filialen en online verkrijgbaar

Partner Content

Gesponsorde content