Hét feest: Vaderdag

Nog op zoek naar cadeau-inspiratie? De Feeling-experten vonden voor elk type vader het ideale cadeau.

Trekt je vader er graag op uit?

Vaderdag

Tip van Feeling-toerismecoördinator Evy Van Elsacker: "Zit jouw vader of de vader van je kinderen vol goede voornemens om leuke dingen te gaan doen met de (klein)kinderen, maar kan hij wel wat inspiratie gebruiken? Geef hem dan Met de Mannen, een boek boordevol leuke activiteiten en uitstapjes voor vaders en zonen, van bootjesvaren over wildkamperen tot motorcross."

Met de mannen! De stoerste uitjes voor vaders en zonen, Wim de Jong, uitgeverij Mo'Media (€ 9,95). Shop nu

 

 

Is je vader een klusser?

Vaderdag

Tip van Feeling-woonredacteur Emmy Toonen: "Geef je je klusser toch liever iets origineler dan een paar werkhandschoenen? De IXO is een schroevendraaier die je zowel kunt gebruiken om te klussen als om achteraf een fles wijn open te doen. In de IXO-collectie zitten trouwens nog meer opzetstukken waardoor je de schroevendraaier zowel in de keuken als bij het klussen kunt gebruiken.

IXO Vino II (Bosch, € 61,22). Shop nu

 

Gaat je vader graag goed gekleed?

Vaderdag

Tip van Feeling-moderedacteur Elspeth Jenkins: “Deze sportieve schoenen van Camper combineren de kleuren van de Belgische vlag met het geel, blauw en groen van de Braziliaanse vlag. Hiermee kan je papa binnenkort in stijl supporteren voor onze Rode Duivels in Brazilië!"

Sportschoenen in Belgische driekleur en Braziliaanse vlag (Camper, € 90). Shop nu

 

 

 

 

 

 

 

Is je vader gek van design?

Vaderdag

Tip van Feeling-woonredacteur Emmy Toonen: “De vader die van mooie dingen én van muziek houdt, doe je vast een plezier met deze portable speaker van designer Mathieu Lehanneur, vers van de designbeurs in Milaan. Je kunt kiezen uit bordeaux, kaki of wit."

Portable speaker 'BOOM BOOM' (Mathieu Lehanneur, € 199). Shop nu

Of houdt je vader meer van parfum?

Vaders houden van helden! En als je weet wie zijn favoriete filmheld is, ontdek je hier wat de bijpassende geur is.

Partner Content

Gesponsorde content