Hoe vermijd je grove poriën?

Door de dagelijkse invloed van hormonen, stress en vervuiling is het een absolute nummer-één-vereiste om je huidsstructuur te verstevigen. Grove poriën zijn dan ook vaak een resultaat van bovengenoemde oorzaken.

Laura heeft een droge huid en relatief grove poriën. Het is dan voor haar ook een hele zoektocht om een aangepaste gezichtsverzorging te vinden voor haar huidprobleem.

Crème de la crème
"Voor mij bestaat de perfecte verzorging uit een crème die mijn poriën minder grof maakt en een fond de teint die licht en dekkend is, zodat ik heel de dag een natuurlijke, lichte teint heb."
 
Laura testte Pore Refining Solutions van Clinique:
 
 
"Het product van Clinique voldoet perfect aan mijn verwachtingen. De textuur is zeer aangenaam en dringt onmiddellijk in mijn huid, een groot pluspunt aangezien ik nu dadelijk blush kan aanbrengen.
 
De fond de teint is goed dekkend zodat mijn huid er egaal uitziet en alle kleine imperfecties in mijn gezicht worden meteen weggewerkt. Mijn huid ziet er fris uit en ik ondervind dat de fond de teint mijn huid zelfs lichtjes hydrateert – geen paniek dus als je dagcrème bent vergeten aan te brengen!
 
 
3 beautytips van Laura:
– Voor mijn grove poriën, vlekjes of rode plekjes, gebruik ik een concealer die één tint lichter is dan mijn eigen huidskleur. Bovendien kan je een goede concealer ook nog voor andere dingen gebruiken. Zo kan je er wallen mee camoufleren door de binnenhoeken van je ogen subtiel te ‘highlighten’.
– Om alle aandacht van mijn grove poriën weg te trekken, gebruik ik een opvallende lippenstift, al let ik er op dat de kleur wel bij mij past zodat het niet lijkt alsof ik in een pot verf ben gevallen! Ik houd dan ook altijd vast aan één regel: gebruik kleur op je lippen of op je ogen, maar nooit op beide!
– Voor een frisse look gebruik ik bovenop mijn fond de teint die dicht aanleunt bij mijn natuurlijke huidskleur nog een een beetje blush en poeder. Zo zie ik er ineens ook een beetje bruiner uit! 
 

Win het Clinique Power Couple dat bij je past!

We weten ondertussen allemaal dat we voor een mooi velletje voldoende moeten reinigen, smeren en drinken. Maar hoe tackel je hardnekkiger problemen zoals puistjes, pigmentvlekken of roodheid? 

Clinique schuift hiervoor z'n 'Power Couples' naar voor, een gamma bestaande uit een herstellende crème én fond de teint voor elk huidprobleem. Aan jou om het perfecte duo voor je huid te vinden en onze tips & tricks toe te passen voor een zuivere huid. Neem ook zeker deel aan onze wedstrijd en maak kans op het Power Couple dat bij jouw huid past!

Max 1 winnaar per adres/woonplaats waar meerdere personen samenwonen als gezin. Voor wedstrijdreglement en privacyclausule, zie colofon. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.   
 

Ontdek ook tips voor andere huidproblemen:

Advertisement

Partner Content

Gesponsorde content