IKARI: Verzorging op maat

Ikari is een nieuw revolutionair huidverzorgingsconcept ontwikkeld door Dr. Ilan Karavani. 

Jaren geleden reeds ontwikkelde deze dermatoloog een systeem voor huidanalyse van huidtumoren. De man was er immers van overtuigd dat een huidtype niet slechts standaard in te delen was in droog, vet of normaal.

Na uitgebreid onderzoek bij duizenden patiënten van allerhande leeftijden, ontwikkelde hij een ‘taalcode voor de huid’, genaamd ‘YourSkinType’, die maar liefst 300.000 verschillende huidtypen kan onderscheiden.

Enige tijd na het ontwikkelen van zijn meetsysteem, wenste Dr. Karavani het ook aan te wenden voor cosmetisch gebruik. 2500 bestaande huidverzorgingsproducten werden geïmplementeerd en uitvoerig getest. Al snel bleek echter dat geen enkel product voldeed, daar de meeste cosmetica niet slechts geschikt is voor 1 type huid.

Zodoende werd IKARI Cosmetics ontwikkeld. Binnen het IKARI Cosmetics wordt gebruik gemaakt van de YourSkinType meetmethode door IKARI huidtherapeuten die daarvoor een speciale opleiding hebben doorlopen. Ze maken daarbij gebruik van een speciale scanner die de verschillende zones van het gelaat scant en daarmee jouw individuele SkinCode kan genereren. Deze wordt onmiddellijk omgezet in een voorschrift op maat, dat aangeeft welke producten je moet gebruiken en in welke hoedanigheid. Met slechts veertien IKARI-producten kunnen 300.000 combinaties worden gemaakt.

Na 3 maanden krijg je een check-up mail die peilt naar je ervaringen. Na 6 maanden word je uitgenodigd voor een nieuwe check-up, mits elke huid continu verandert.

Jouw persoonlijke SkinCode laat je bovendien toe om jouw persoonlijke pagina te consulteren op de site van IKARI en online je producten te bestellen.

IKARI Producten
Elke verzorging start steeds met een product uit de PURE lijn (= zuivering), daarna volgt de CURE lijn (=herstel) en vervolgens de RENEW lijn (=vernieuwing).

De prijzen van deze producten schommelen allen tussen de 20 en 50 euro.

Partner Content

Gesponsorde content