In 4 stappen naar mooie, zomerse voeten

Ze zijn het beste accessoire bij je open schoenen of sandalen: mooie, verzorgde voeten. Je kunt kiezen voor een professionele pedicure, maar ook met ons doe-het-zelf-pedicureplan loop je gegarandeerd op wolkjes.

Stap 1: baden

Geniet een kwartiertje van een relaxerend voetbad met lauw water en een beetje badzout. Door je voeten eerst te weken, worden je nagels en eelt zachter zodat je ze nadien makkelijker onder handen kunt nemen.

Voetbadkristallen met rozemarijn van Kneipp (€ 7,59).

 

Stap 2: scrubben

Een scrub haalt dode huidcellen en oppervlakkige eelt weg en stimuleert de bloeddoorstroming. Zo voelen je voeten lichter en zachter aan. Scrub ook goed rond je nagels om je nagelriemen te verzachten.

Foot Polishing Cream van Le Couvent des Minimes (€ 14).

 

Stap 3: eelt verwijderen

Met een puimsteen of voetrasp haal je eelt weg op de ruwere delen van je voet (de hiel en onder je grote teen). Deze elektrische vijl schuurt harde eelt zachtjes weg, zonder je huid te beschadigen. Als je te hard drukt, blokkeert de kop.

Velvet Smooth Express Pedi van Scholl (€ 39,95).

Stap 4: hydrateren

Nu je voeten helemaal schoon en zacht zijn, is het tijd voor een massage. Gebruik een speciale hydraterende crème voor voeten, die is rijker dan een gewone bodymilk en bevat ureum, lipiden of ceramiden om een ultradroge huid aan te pakken.

Podexine Reconditioning Care For Dry Feet van Vichy (€ 15,75).

Partner Content

Gesponsorde content