Hoewel de Jenners van nature niet écht de beste huidjes hebben – Kendall onderging 3 jaar lang lasertherapie – verschijnen ze toch steeds ultra-egaal, zonder bultjes of rode vlekken. Daar hebben ze dan ook hun wondermiddeltjes voor en Kim Kardashian verklapte er één van via haar Instagram story.

Chronische huidaandoening

Kim Kardashian maakt er geen geheim van dat ze last heeft van de chronische huidaandoening psoriasis, waardoor ze geregeld vlekjes op haar huid krijgt. Om dat zoveel mogelijk tegen te gaan, gebruikt ze een natuurlijke suikerscrub van het beautymerk C & The Moon. De reality ster deelde op haar Instagram Stories dat de Malibu Made Body Scrub de ‘best scrub ever!!!!’ is. Ook actrice January Jones zou tot de fanclub behoren.

Waarom de scrub zo goed is? Eerst en vooral is hij super natuurlijk. De Californische actrice achter het merk werd opgevoed door een milieuactivist en was zelf zwangerschapsbegeleider en zich als geen ander bewust van de ongezonde chemicaliën in producten. Carson Meyer formuleerde daarop zelf allerlei huidverzorging met ingrediënten uit haar keukenkast en startte later haar eigen beautymerk, C & The Moon.

View this post on Instagram

Baby scrub doo-doo-doo-doo-doo-doo 🌿

A post shared by C & The Moon (@candthemoon) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat zit erin?

De Malibu Made Body Scrub bevat natuurlijke oliën als kokosnootolie, amandalolie en jojobazaadolie. Die helpen de droge en ontstoken huid te genezen en verstopte poriën te reinigen. De scrub bevat mechanische suikerkorreltjes maar ook een chemische exfoliant AHA, die de celvernieuwing extra versnelt. Hierdoor krijg je een nieuwe, soepele en gladde huid.

Nu we je warm hebben gemaakt, moeten we wel één teleurstellend dingetje toegeven: de scrub is (nog) niet te koop in België. Daarom: een reeksje organic scrubs die je tot dan toe kan gebruiken:

Sea Salt Scrub

Earth Tu Face
€ 44 voor 236 ml – bij Labelchic in Brussel

Citrus+Vanilla Sugar Scrub

Fig+Yarrow
€ 48 voor 454 g – bij Labelchic in Brussel

Coffee Scrub

Le Labo
€ 43 voor 500 g – bij Le Labo

OCEANE body scrub

Laboratoires de BIARRITZ
€ 21 voor 200 ml – via biotylab.com

Amandel body scrub

Soapwalla
€ 44,95 voor 227 g – via biotlylab.com

Meer beautytrucjes van Kim