Home Beauty Kim Kardashians kapper onthult bizar trucje voor extra haarvolume

Kim Kardashians kapper onthult bizar trucje voor extra haarvolume

Kim Kardashians kapper onthult bizar trucje voor extra haarvolume

Jen Atkin knows best als het op haartrucjes aankomt. Ze wiekt de lokken van onder meer Chrissy Teigen, Kendall Jenner, Bella Hadid en Kim Kardashian. Intussen kan ze zichzelf ook influencer noemen en deelt ze graag de handigste tips (en grootste fails) om jouw coupe in vorm te krijgen. Haar gekste hack? Wenkbrauwpoeder als volumizer.

Haar geheime wapen

De celeb-kapster deelde vorige week op Instagram een filmpje waarin ze het Anastasia Beverly Hills Brow Pro Palette (€ 79) aanraadt als hét one-step trucje voor volumineuzer haar.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Net zoals het palet je verloren wenkbrauwhaartjes opvult, corrigeert het ook kale plekjes op je kruin. Jen Atkin brengt wat poeder aan op de uitgedunde delen van de hoofdhuid om textuur te creëren en fijn haar een extra boost te geven. Geniale lifehack, toch?

In het palet van Anastasia zit er een tint voor elke haarkleur, maar wil je jezelf de shippingkost besparen? Dan raden wij de kit van Tom Ford aan voor blonde en lichtbruine types en die van Dior voor donkerbruine tot zwarte types.

Blond/lichtbruin haar

Tom Ford
€ 74 – Bekijk het hier

Donkerbruin/zwart haar

Dior
€ 61,50 – Bekijk het hier

Trucjes voor mooie lokken