Leer contouren en highlighten

Door slim geplaatste highlights en schaduwen kun je zelf de vorm van je gezicht optisch een beetje bijtekenen. Je neus kan smaller lijken, je jukbeenderen krijgen vorm, je kaaklijn lijkt minder zwaar. Je hoeft er trouwens geen professional voor te zijn, de principes zijn eenvoudig: wat je donkerder maakt, verdwijnt naar de achtergrond, wat opgelicht wordt, springt naar voren. Clinique lanceert nu exclusief online Chubby Sticks om te contouren en te highlighten: erg gemakkelijk en leuk in gebruik!

1. Coup d'éclat

Om je gezichtstrekken te a4 ccentueren en er stralender uit te zien, breng je met een highlight-stick lichte accentjes aan: op de bovenzijde van je jukbeenderen, via de brug van je neus naar beneden, op het midden van je voorhoofd en het puntje van je kin. Werk goed uit met je vingers.

contouren

2. Scherpe jukbeenderen

Zuig je wangen naar binnen en breng een veegje highlight aan op de bovenzijde van je jukbeenderen. De onderzijde maak je iets donkerder met contourcrème. Werk uit, zodat je geen lijnen meer ziet.

contouren

3. Een smallere neus

Breng met de zijkant van de Scultping Contour Stick een veeg aan weerskanten van je neus aan. Highlight het midden van je neus vanaf de neusbrug naar beneden toe.

contouren

4. Een fijne kaaklijn

Stippel contourcrème langs je kaaklijn en wrijf vervolgens met neerwaartse bewegingen uit naar je hals.

contouren

Partner Content

Gesponsorde content