Jessica Alba (38) zit al zo’n 25 jaar in de make-up stoelen van Hollywood én heeft intussen een eigen cosmeticalijn, Honest. Als we van één iemand beautytrucjes willen aannemen, is het dus wel van haar. Deze mascara hack past ze toe om haar wimpers extra veel volume te geven.

Honestly the best

Hoewel de Amerikaanse actrice dus zélf heel wat beautykennis bezit, heeft ze het allerslimste trucje van haar mama geleerd. In een nieuwe video voor de Britse Vogue vertelt ze hoe ze zich herinnert dat ze als klein meisje naar haar mama keek terwijl zij mascara aanbracht. Daaruit haalde ze een methode die ons allemaal weleens van pas zou kunnen komen.

Terwijl Jessica Alba haar no make-up make-up look uitlegt in een clip van vijf minuten, grijpt ze naar haar Honest Beauty Extreme Length Mascara + Primer (€ 19,99 bij Douglas), die een wimper primer aan de ene kant heeft en een mascara aan de andere. “Ik gebruik altijd een primer waarop ik even knipper met mijn ogen om het product goed te verspreiden van de basis tot de lengte,” zegt Jessica.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3
bekijk op één pagina

Meer wimpertrucjes