Olivia Borlée omarmt haar vormen met Le Sculpteur van Sisley Paris

Drie vrouwelijke talenten — artistiek directeur Clio Goldbrenner, beeldhouwster Hermine Bourdin en atlete Olivia Borlée — onthullen Le Sculpteur, de nieuwe afslankende verzorging van Sisley Paris. Het innovatieve product is een ode aan alle soorten schoonheid, zonder uitzondering.

Video: Olivia Borlée voor Sisley Paris

https://www.facebook.com/SisleyParisBelgium/videos/1122277264944180/

Le Sculptuur

Le Sculpteur van Sisley Paris is een gepatenteerde verzorging die het resultaat is van 7 jaar onderzoek. Witte gember-extract, mandarijn en cafeïne zijn de centrale ingrediënten van de formule. Het product is bedoeld voor dagelijks gebruik en zou binnen 14 dagen  de lichaamsvormen hertekenen. Het lichaam wordt meer afgelijnd en de huid wordt steviger en gladder. Dankzij de gel-in-olie-textuur – een primeur voor een afslankend product – doen de actieve bestanddelen doeltreffender hun werk.

De filosofie achter dit verzorgingsproduct is dat het gecreëerd werd om het natuurlijke ritme van het vrouwenlichaam te volgen, met eerbied voor alle lichaamstypes. Voor de campagne besloot creatief directeur bij Sisley Paris, Clio Goldbrenner, daarom beroep te doen op ex-topatlete Olivia Borlée, van wiens lichaam veel gevraagd is door de jaren heen. Ze vroeg daarnaast de getalenteerde Franse kunstenares Hermine Bourdin om het lichaam van Olivia in een beeldhouwwerk te gieten.

Olivia Borlée

Olivia Borlée is ex-olympisch atlete, medestichtster van het Belgische modemerk 42 | 54 en zelf ook Sisley-ambassadrice. De campagne werd gecreëerd een maand na de geboorte van haar dochter. “Een kind krijgen is een zeer ingrijpende gebeurtenis voor een vrouw. Op enkele jaren tijd sloot ik mijn sportcarrière af en werd ik moeder. Daardoor kon ik Le Sculpteur zelf uitproberen op een sleutelmoment in mijn leven. Mijn lichaam was aan het veranderen en ik moest leren het opnieuw onder controle te krijgen.”

Er is helemaal geen sprake meer van een of andere dictatuur van het perfecte lichaam, maar van een formule die elke vrouw dagelijks ondersteunt

Het verzorgingsproduct overtuigde Borlée niet enkel door zijn doeltreffendheid, maar de atlete is ook fan van de manier waarop Sisley het concept ‘slank zijn’ benadert. “Er is helemaal geen sprake meer van een of andere dictatuur van het perfecte lichaam, maar van een formule die elke vrouw dagelijks ondersteunt.” Words to live by!

Lees ook

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content