SOS veroudering: de beste anti-rimpelcrèmes

Het is algemeen geweten dat je rimpels best voorkomt door preventief te smeren. Hier kom je te weten welke de beste anti-verouderingscrèmes zijn, zodat je actie kan ondernemen vòòrdat de rimpels er zijn.

 

Op je 30ste denk je nog niet aan rimpels, grijs haar en andere tekenen van veroudering. Volgens experts begin je echter wel best op deze leeftijd al met het smeren van een anti-rimpelcrème. Omdat vanaf deze leeftijd de collageenproductie begint af te nemen, handel je best zo snel mogelijk wil je de jeugdigheid van je huid zo lang mogelijk behouden. Anti-rimpelcrèmes zijn lichte crèmes verrijkt met collageen en hyaluronzuur. Dit zijn de favorieten van de redactie:

Nuxe nachtbalsem

Deze balsem is niet officieel bedoeld als anti-verouderingsverzorging. Hij helpt echter toch de jeugdigheid te behouden door schade veroorzaakt door externe factoren (zoals stress. vervuiling en vermoeidheid) te herstellen. De crème is samengesteld uit macadamia- en jasmijnbloem-olie. Ondanks de balsem-olieformule laat deze crème geen vet laagje achter op de huid, en is dus geschikt voor alle huidtypes die geconfronteerd worden met de eerste effecten van veroudering.

Nuxe, € 40,30 – Koop hier

Caudalie vinergec C+ serum

Dit revitaliserende serum verrijkt met vitamine C schudt zelfs de meest vermoeide huid wakker. Het is een vitamine-cocktail die de teint doet herleven dankzij een formule op basis van sparren (wat de microcirculatie activeert), citroen (wat rijk is aan antioxidanten) en polyfenolen (wat rimpels tegengaat).

Caudalie, € 45,60 – Koop hier

Vichy slow age

Deze verzorging is speciaal bedoeld om ‘de tekenen van veroudering in wording’ aan te pakken. Je gebruikt het als dagcrème die een eerste antirimpel-werking biedt en de vermoeide huid hydrateert (vooral dankzij het thermaal water van Vichy).

Vichy, € 40,45 – Koop hier

Multi-actieve dag van Clarins

Toegegeven, deze crème is de duurste op de lijst, maar het product bevat dan ook een heleboel ingrediënten die de eerste tekenen van veroudering grondig tegengaan. Een van die ingrediënten is kaardebol extract, wat bekend staat om zijn stimulerende en anti-oxiderende eigenschappen. De zachte textuur hydrateert de cellen diep en verzacht zo de eerste fijne lijntjes.

Clarins, € 74,50 – Koop hier

Namasté van Rituals

The Ritual of Namaste-reeks van Rituals is speciaal ontworpen om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan en de jeugdigheid van onze huid te behouden. De lichte formule, verrijkt met lotusbloem- en saffraan extract, minimaliseert fijne lijntjes, verbetert de huidelasticiteit en doet de teint herleven.

Rituals, € 34,90 – Koop hier

Lees ook

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content