Stop deze winter essentials in je handtas

We verklapten je al hoe je gebarsten lippen vermijen op welke manier jij je huid kan voorbereiden op de winter. Toch kan vadertje vorst je nog flink verrassen. Hou daarom deze winter essentials altijd paraat in je handtas-du-jour.

1. Lipbalsem

Een neutrale balsem zonder geur- en smaakstoffen maakt het verschil tussen zachte, kissable lippen en een droge plakkerd met wondjes en kloven. Bovendien ogen gehydrateerde lippen voller en daarmee ook jonger en aantrekkelijker.

Lippenbalsem Nuxe, €12,50

2. Handcrème

Feit: een gewone body lotion just doesn’t cut it in de winter. Door de koude drogen je handen meer uit dan tijdens andere seizoenen. Daarom is een dikke, crèmige handcrème een absolute must-have in één van onze favoriete handtassen dit seizoen.

Limited Edition Handcrème van Caudalie, €6,69

3. Moisturizer

Smeer in de winter liever te vaak dan te weinig. Bewaar daarom altijd een hydraterende gezichtscrème in je tas en haal hem boven wanneer je dagcrème stilaan is uitgewerkt en-ie wel een bondgenoot kan gebruiken in de strijd tegen een droog gelaat. Deze gezichtscrèmes zijn helemaal top volgens onze beautyredactrice.

4. Compact poeder

Wanneer de winter buiten regeert, gaan we binnen in de tegenaanval door de verwarming lekker hoog te draaien. Heel gezellig, maar ook een fiasco voor je make-up. Denk: een vette en glimmende huid in de vroege namiddag. Hou daarom altijd een compact poeder bij de hand, maar poeder niet te vaak. Te vaak bijpoederen is negast voor toekomstige rimpels en de zuiverheid van je huid. Short term and emergency only!

Nuxe Compact Poeder, €31,00

5. Handschoenen

Preventie is altijd beter dan genezen. Voorkom daarom droge en beschadigde handen door altijd een paar winddichte handschoenen met een streelzacht pelsje langs de binnenkant in je handtas te bewaren.

6. Zakdoekjes

De essential der essentials blijft natuurlijk een pakje papieren zakdoekjes. Je neus reageert automatisch op koude-warmte verschillen door te gaan lopen. Be prepared en geef die loopneus geen schijn van kans.

Lees ook:

Bye bye droge lippen.

Maak je huid klaar voor de winter

Partner Content

Gesponsorde content