Tiany Kiriloff verklapt haar 6 favoriete beautymerken

Tiany Kiriloff

Naast een impressionante garderobe – die maar liefst 7 kleerkasten en 2 kledingrekken telt – is Tiany Kiriloff ook in het bezit van een badkamerkast met een uitgebreid aanbod aan beautyproducten. In haar boek The Good Life – Tussen Luiers & Stiletto’s verzamelde Tiany al haar beautywijsheid en favoriete producten. Feeling mag alvast 6 van haar all time favourite beautymerken verklappen.

Skincare

1. Environ

Environ is een merk dat ik altijd – ook al vind ik het fijn om af en toe eens nieuwe dingen uit te proberen – op het bovenste schap in mijn beautykast heb staan. Dit Zuid-Afrikaanse merk voedt de huid met vitaminen en andere voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hydratatie op peil blijft en veroudering minder snel optreedt.

2. Tata Harper

Toen Harper’s stiefvader geveld werd door huidkanker, zwoor de Columbiaanse nooit nog synthetische schoonheidsproducten te smeren. Bij gebrek aan een 100% natuurlijk alternatief besliste Harper om het heft in eigen handen te nemen en zelf met natuurlijke ingrediënten aan de slag te gaan, van farm to face. Ik ontdekte dit organische beautymerk een hele tijd terug in Amerika en ben hooked ever since.

Make-up

1. Tom Ford

Tom Ford is een echt manusje-van-alles. Hij is naast modeontwerper ook regisseur en producent én heeft sinds 2006 een luxueuze beautylijn op z’n naam staan. De Tom Ford-producten zijn gekend om hun kwalitatieve ingrediënten en glamoureuze verpakking. Mijn favorieten zijn de Revolve Around-lipstick van de Tom Ford Ultra-Rich Lip Color-collectie en de Tom Ford Shade and Illuminator die ik stiekem gebruik als oogschaduw.

Tiany's favoriete beautyproducten.
Tiany’s favoriete beautyproducten.

2. Benefit

Wanneer ik geen feestje op de planning heb staan of niet op een fotoshoot verwacht wordt, gebruik ik zo weinig mogelijk make-up en houd ik mijn look liefst zo natuurlijk mogelijk. Het enige wat ik echt niet kan laten is een touch-up van mijn wenkbrauwen. Die werk ik een beetje bij met mijn een wenkbrauwgel en –potlood. Ik vermoed dat ik intussen zowat de hele Benefit-lijn in mijn bezit heb!

Hair

1. Mason Pearson

De intussen wereldbekende haarborstel van Mason Pearson is zonder twijfel de crème de la crème van de haartools. De eerste borstel werd gemaakt in 1886 en veel is er sindsdien niet veranderd. De borstels worden nog steeds met de hand gemaakt en zijn voorzien van het signature rood kussentje en pennen uit nylon of varkenshaar. Niet goedkoop maar worth every penny!

2. Gisou

Neghin Mirsaleh is een van de bekendste bloggers uit Nederland en is de trotse bezitter van een weelderige bos krullen, haar handelsmerk. In 2015 verklapte ze het geheim achter haar glanzende lokken: honing. Bovendien lanceerde ze op datzelfde moment ook Gisou, haar eigen haarlijn die geproduceerd wordt op basis van de honing uit de bijenkwekerij van haar familie. Ik gebruik de Gisou-haarolie op regelmatige basis om mijn haar te versterken en te laten glanzen.

Verder, niet in mijn beautykast maar wél van groot belang voor mijn huid: water! Ik drink elke dag minstens 1 liter water van mijn favoriete merk Mont Roucous om gehydrateerd te blijven en mijn huid van een gezonde glow te voorzien.

Tiany the good life tussen luiers en stiletto’s – uitgegeven bij Belmodo x Borgerhoff & Lanberigts.

Volg Tiany via IG @belmodotiany @belmodobelgie & www.belmodo.be

Meer lezen over Tiany? Check dan hier bij welke 6 beauty wondermiddeltjes zij zweert.

 

 

Meer beautygeheimen

Tekst: Amélie De Rycke voor Belmodo
Fotocredits: Dirk Alexander

Partner Content

Gesponsorde content