Van een droge naar een stralende huid!

Voor een mooi velletje voldoende moeten reinigen, smeren en drinken. Zeker een droge huid kan een goede verzorging gebruiken. Hydrateren is de boodschap!

 

Redactrice Gitte wou van haar droge huid een stralende maken en testte gedurende enkele weken het Superdefense Power Couple van Clinique (Superdefense SPF15 Age Defense Moisturizer en Superbalanced Makeup)

"Ik heb een erg gevoelige huid. Dat vertaalt zich meestal naar een ellenlange zoektocht naar een gepaste dagcrème die mijn huid voldoende hydrateert zonder ze vettig te maken. Ik ben reeds vetrouwd met Clinique; voor mijn fond de teint kies ik altijd voor het merk omdat het tot nog toe de enige foundation is die mijn huid niet uitdroogt. Wie weet heeft het merk ook een geschikte dagcrème?"
 
Crème de la crème
"Een ideale dagcrème hydrateert mijn huid zonder ze vettig te maken. Een ideale fond de teint is voor mij licht van structuur zodat het nooit lijkt alsof je een masker op hebt. Ook de kleur is heel belangrijk voor mij : ik heb een erg lichte huid en de kleur mag dus zeker niet te donker zijn. Daarnaast zouden huidverzorgingsproducten zo weinig mogelijk negatieve impact moeten hebben op mijn huid : niet uitdrogen, noch vettig maken dus."
 
Gitte testte het Superdefense Power Couple:
 
Gitte leerde smeren om te hydrateren. Een tevreden klant, zo blijkt achteraf...
"De dagcrème van Clinique hydrateert mijn huid perfect. Een bijkomend pluspunt is voor mij de zonnefactor 25 die in de crème verwerkt is. Aangezien ik in de lente en zomer vaak last heb van zonneallergie, is deze bescherming voor mij meer dan welkom.
Persoonlijk ben ik geen fan van de verpakking van de foundation. Het flesje is gemaakt om de foundation met een penseel aan te brengen. Logisch, want dat zorgt natuurlijk ook voor het beste resultaat, maar aangezien ik vaak ‘gehaast’ ben, is dit voor mij niet de meest praktische verpakking."
 
5 beautytips van Gitte:
– Drink voldoende water. Het is een eeuwenoude wijsheid, maar zodra ik te weinig water heb gedronken, is mijn huid opmerkelijk droger.
– Als je voor fond de teint kiest, kies dan een goede fond de teint en breng eerst altijd een hydraterende dagcrème aan. Dit zal je niet alleen ‘schilfertjes’ besparen, maar ook puistjes achteraf.
– Krijg je toch nog puistjes, kies dan voor poeder en wat blush. Deze zijn veel luchtiger van structuur en geven je huid de kans om beter te ademen.
– Kan je weinig op je huid verdragen, zet dan je ogen in de kijker. Met een goede eyeliner, mascara en wat oogschaduw kan je perfect de deur uit zonder verdere make-up.
– Heb je ook daar geen tijd voor, ga dan voor een mooie kleur op je lippen. Zo krijgt je huid wat tijd om te recuperen en zie je er toch nog fris uit !
 

Win het Clinique Power Couple dat bij je past!

We weten ondertussen allemaal dat we voor een mooi velletje voldoende moeten reinigen, smeren en drinken. Maar hoe tackel je hardnekkiger problemen zoals puistjes, pigmentvlekken of roodheid? 

Clinique schuift hiervoor z'n 'Power Couples' naar voor, een gamma bestaande uit een herstellende crème én fond de teint voor elk huidprobleem. Aan jou om het perfecte duo voor je huid te vinden en onze tips & tricks toe te passen voor een zuivere huid. Neem ook zeker deel aan onze wedstrijd en maak kans op het Power Couple dat bij jouw huid past!

Max 1 winnaar per adres/woonplaats waar meerdere personen samenwonen als gezin. Voor wedstrijdreglement en privacyclausule, zie colofon. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.  
 

Ontdek ook tips voor andere huidproblemen:

Partner Content

Gesponsorde content