Je wishlist aan het maken maar geen idee wat je écht wil voor kerst? Wij fluisteren je graag de douchegel van Rainpharma in het oor. Hij is vegan, ruikt overheerlijk naar tijm én beschermt je tegen verkoudheden op sneeuwachtige dagen. Twijfel je nog? Test ‘m gewoon een keertje uit, want deze maand zit-ie met een mini-flaconnetje gratis bij jouw Feeling. Yay!

3 redenen om je met Rainpharma te douchen

1. Hij bevat geen zeep

De Rainpharma douchegel bevat geen zeep en detergenten en frist je huid op zonder haar uit te drogen. Omdat-ie volledig plantaardig en bio-afbreekbaar is, schuimt hij veel minder dan zijn synthetische varianten. Wil je toch meer schuim? Doe dan 1 tot 3 pompjes douchegel op een Liu’s Magic Sponge van RainPharma en geniet van jouw schuimmomentje.

2. No nasties

De skin wash bevat enkel ingrediënten van natuurlijke en plantaardige oorsprong. De intense, zoetkruidige geur van tijm wordt verkregen door destillatie van het bloeiende kruid van de plant. De geur is pikant zoet met een ondertoon van citroen en geeft kracht en energie. Bovendien is-ie niet getest op dieren en dus hélemaal geschikt voor veganisten.

3. Je gebruikt hem ook als handzeep

Wil je de hele dag genieten van deze milde en huidvriendelijke formule? Zet ‘m dan op je lavabo en gebruik hem als handzeep. Dankzij het desinfecterende effect is tijm immers ideaal om verkoudheden te voorkomen tijdens koude wintermaanden.

Deze maand gratis bij jouw Feeling

Goed nieuws, want als je het flesje graag eens wil testen, ga je gewoon langs bij de onafhankelijke persverkoper, Press Shops of Standaard Boekhandel/Club winkels om er je maandelijkse Feeling aan te schaffen. Er zit immers een gratis Rainpharma flesje van 100 ml bij ons januari-nummer (handig voor de jetsetters onder ons ;-)!).