Welk Clinique Power Couple past het best bij jou?

We weten intussen allemaal dat we voor een mooie huid voldoende moeten reinigen, smeren en drinken. Maar hoe tackel je hardnekkiger problemen zoals puistjes, pigmentvlekken of roodheid? 

Clinique schuift hiervoor z'n 'Power Couples' naar voor, zes couples die bestaan uit een huidverzorging én fond de teint voor elk huidprobleem. Aan jou om het perfecte duo voor je huid te vinden en onze tips & tricks toe te passen voor een zuivere huid. Vergeet ook niet aan onze wedstrijd deel te nemen om het Power Couple te winnen die het best bij jou past!

Het is niet evident om er altijd fris en fruitig uit te zien. Zeker niet als je last hebt van acne, roodheid, grote  poriën of pigmentvlekken. Daarom gingen wij voor elk probleem op zoek naar de juiste make-up, beautytips en lieten we een aantal redactrices de proef op de som nemen.
 
Het is geen geheim dat genoeg slaap wonderen doet voor je huid. Een schoonheidsslaapje van niet minder dan acht uur is dus een must. Niet enkel je huid zal er voordeel uit halen. Ook je vriend zal je dankbaar zijn als je ochtendhumeur in mist opgaat.
 
Genoeg water drinken staat ook hoog op het lijstje voor een mooie huid. En nee, we kunnen het niet genoeg zeggen. Drinken is de boodschap! 
 
Ook Clinique snelt ons ter hulp. Het merk ontwikkelde zes Power Couples, die een aangepaste verzorging bevatten voor elk huidprobleem. Last van puistjes? Dan is het Anti-Blemish Power Couple jou op het gezicht geschreven. Last van iets anders? Dan vind je hieronder zeker je gading aan tips & tricks om een zuivere huid te krijgen. 
 
Wat is jouw huidprobleem?

Huidprobleem n°1:
Droge huid
Huidprobleem n°2:
Puistjes
Huidprobleem n°3:
Pigmentvlekken
Huidprobleem n°4:
Roodheid
Huidprobleem n°5:
Poriën
Huidprobleem n°6:
Anti-age
Zin om een Clinique Power Couple te winnen? Klik dan op de button en neem deel aan onze wedstrijd!

Neem deel aan de Clinique-wedstrijd!

Partner Content

Gesponsorde content