Zo krijg je het iconische wavy kapsel van Olivia Palermo

Wie zou er nu niet willen ruilen met de looks van Olivia Palermo? She’s hot, trendy and mooi! Gelukkig geeft ze af en toe haar geheimen prijs. Ontdek hoe en met welke producten zij haar shiny waves bekomt.

 

1. Was je haar

Olivia Palermo begint haar iconisch kapsel met het wassen van haar haren. Was je haar zorgvuldig (liefst met een volume-shampoo) en kam het uit met de Mason Pierson Paddle Bruch. Maak vervolgens een perfecte middenstreep.

2. Creëer waves

Om de waves er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien, gebruikt Olivia een GHD Curve Iron. Ze verdeelt allereerst haar lokken in stukjes van ongeveer 12 mm dik. Daarna begint ze aan de puntjes om zo met de krultang naar boven te rollen.

3. Let’s Rock and Roll

Om het je look helemaal rock ’n roll te maken, laat je de uiteinden van je haar wat platter in plaats van het mee te krullen met de rest van de stukjes. Krul het haar ook in verschillende richtingen en varieer, de ene lok draai je met de klok mee, de andere draai je tegenwijzerzin.

4. Finishing touch

De finale look bekomt ze door haar krullen mooi te leggen met haar vingers. Gebruik absoluut geen kam want die maakt je waves weer stuk. Breng wat Absolu De Lumiere Franck Provost Confidence Professionnelle aan samen met een beetje L’Oreal Professional Paris Hollywood Waves om je sexy waves vast te zetten en ze helemaal te laten stralen.

Op zoek naar nog meer inspiratie voor je lokken? Check dan hier de mooiste halflange kapsels bij celebs. 

Ontdek welke producten Olivia Palermo gebruikt voor haar beach look:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content