Zo word je altijd wakker met mooi haar

Wakker worden en ‘s morgens met ontembaar haar voor de spiegel staan, we kennen het allemaal. Ontdek hier hoe je die bad hair days vermijdt met een paar simpele tips en tricks.

Wie mooi wil zijn moet lijden. Wakker worden met mooi haar kan echter al als je deze simpele tips en tricks volgt.

1. Ga nooit slapen met haarlak in je haar. Haarlak droogt je haar uit en kan je dus best zo snel mogelijk verwijderen. De haarlak uitkammen is een optie, maar je haar wassen voor je gaat slapen is meestal de betere keuze.

2. Slaap op een satijnen kussensloop. Satijn is niet alleen zacht voor je huid, ook voor je haar is het de ideale stof om ‘s nachts in te vertoeven. Het voorkomt dat je haar breekt of in de knoop raakt.

3. Als je vaak wakker wordt met vettig haar. Of als je weet dat je ‘s morgens geen tijd zal hebben om je haar te wassen, doe dan wat droogshampoo op je hoofdhuid voor je gaat slapen.

4. Probeer eens een haarmasker tijdens de nacht. Het zal wonderen doen voor je coupe.

5. Wissel vaak genoeg van kussensloop. Eigenlijk zou je zo’n twee keer per week van kussensloop moeten wisselen omdat restjes gezichtscrème, make-up of vuiligheid in het stof trekken en nadien met je haar in aanraking komen. Draai ook elke dag je kussen een keer om.

En als je haar dan goed ligt, heb je meteen meer tijd om je gezicht op de juiste manier te reinigen en een frisse make-up look aan te brengen. 

Partner Content

Gesponsorde content