Home Celebs 5 dingen die succesvolle mensen doen na hun werk

5 dingen die succesvolle mensen doen na hun werk

5 dingen die succesvolle mensen doen na hun werk

Spieken van succesvolle mensen kan ons veel leren. Dit is wat zijn doen wanneer ze thuis komen van een werkdag.

 

Dit is wat succesvolle mensen doen.

1. Ze werken aan hun conditie

Het is gezond, zowel voor je lichaam als voor je brein. En je wordt er ook nog eens vrolijker en energieker van. Daarnaast is het goed voor je creativteit en productiviteit. Hoog tijd dus om aan de slag te gaan. Echt geen fan van sporten? Ga dan wandelen, want ook zo kun je jouw conditie verbeteren.

2. Ze laten zich inspireren

En dat kan helaas niet als je op de zetel ligt. Bezoek liever een museum, trek naar een stad die je nog niet kent of volg een workshop. Ook een boek kan inspirerend werken, hier vind je er 5 die écht de moeite waard zijn.

3. Ze bouwen een netwerk op

En dat doen ze uiteraard niet door het te hebben over het huishouden of het weer. Ga liever diepgaande gesprekken aan met collega’s, vrienden en mentors. Er bestaan allerlei netwerkevenementen om met interessante mensen in contact te komen. Maar je kunt ook afspreken om samen met de collega’s iets te gaan eten en te praten. Lees hier meer over tips over netwerken van Feeling-gastvrouw Elke Jeurissen.

4. Ze gaan offline

Je kunt de hele dag van alles op de hoogte blijven dankzij het internet. Maar succesvolle mensen weten dat het belangrijk is om offline momenten in te lassen. Gewoon avonden zonder sociale media, wifi, mails,… Zo kun je herbronnen. Zelfs Facebook COO Sheryl Sandberg doet het, ze zet haar smartphone ‘s avonds uit als ze gaat slapen.

5. Ze ontstressen en slapen voldoende

Succesvolle mensen weten maar al te goed dat te veel stress slecht is voor de productiviteit en creativiteit. Daarom zorgen ze voor ontspanning in hun leven, hebben ze een slaaproutine, en zorgen ze dat ze voldoende slaap hebben. Hier lees je wat te weinig slaap nog meer doet met je lichaam.

Bron: jobat.be

Lees ook: