5 dingen die succesvolle mensen doen na hun werk

Succesvolle mensen werken hard, maar nemen ook op tijd hun rust. Dit is wat ze na een drukke werkdag doen.

1. Ze bewegen

De een doet aan sport, de ander houdt het bij een wandeling of fietstocht. Voldoende beweging geeft energie, houdt je brein scherp en wakkert de creativiteit aan. Tijd om je sportschoenen aan te trekken!

2. Ze laten zich inspireren

Succesvolle mensen leggen zich niet elke avond op de sofa, en als ze dat al doen, kijken ze een interessante documentaire, luisteren een inspirerende podcast of lezen een goed boek. Op andere momenten gaan ze naar een museum of maken ze die wandeling om frisse ideeën op te doen.

3. Ze bouwen een netwerk op

Er zijn tal van manieren: heb diepgaande gesprekken met collega’s, ga naar een netwerkevenement of doe het via LinkedIn of andere sociale media. Moeilijk? Nouchka brengt ambitieuze vrouwen samen op een leuke manier. 

4. Ze gaan offline

Na al dat online netwerken, leggen ze hun gsm aan de kant en nemen ze vooral ook wat tijd voor hun gezin, vrienden en ontspanning. Nee, ze beantwoorden niet heel de avond al hun mailtjes.

5. Ze ontstressen en slapen voldoende

Succesvolle mensen weten maar al te goed dat te veel stress slecht is voor de productiviteit en creativiteit. Daarom zorgen ze voor ontspanning in hun leven, hebben ze een slaaproutine, en zorgen ze dat ze voldoende slaap hebben.

 

Meer over werk & carrière:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content